• INTERIØR

    Quartz & pink Interiør

    Hallo og as salaam aleykom søstre ♡ Håper dere har hatt en fin uke så langt. Interiør messig blir jeg fort lei av å se all den røde julepynten og nyttårsfest dekoret rundt om i butikken og på nett shopping. Haha, kanskje ikke så rart, jeg feirer jo ingen av delene! Det kommer ikke akkurat så mye nytt utvalg av interiør rett etter jula med det første heller. Men, plutselig kan det dukke opp noen fine skatter i ny og ned, og det er jo dem vi ofte er ute etter. Ihvertfall, jeg!

    I mellomtiden fant jeg disse kule interiør sakene, are’nt they pretty? ♡

    1.Poster 2.Quartz lysestake 3.Stone lysestake

    Sånn til her hjemme hos meg er jeg egentlig på jakt etter et type «bar» bord, med andre ord et høyt bord. Vil ha det enten i messing farge, marmor eller i hvit, i tillegg til at det ikke må ta altfor mye plass.

    Yes da, that limits my selecting options definitely! Jeg vil lage en sånn type lounge vibe hos meg, med høye velour barstoler i pink med et høyt bord, hvor jeg kan sitte og jobbe hjemme ifra.

    Siden det blir lite av kontor besøk i byen nå om dagen pga Covid, bør jeg få mekket meg en kul liten lounge – office her hjemme. Åååh, gleder meg til å få det på plass altså, in shaa Allaah! ♡

    Over ser dere noen bilder som kan ligne ideene jeg har i hode, men jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvilke stoler eller bord jeg vil kjøpe. De over synes jeg egentlig bare er helt ok, ikke noe jeg hadde gått for å ha hjemme hos meg. Jeg er sånn som kan leite i et helt år omtrent, for å finne nøyaktig hva jeg ønsker meg… 😅 Dont settle for less, lol. Da er det ikke sikkert man blir fornøyd i etterkant.

    God helg fin folk! LOVE

    2