• HVERDAG

    Tid for self therapi

    Onsdag dere! ♡ Håper dere har det fint. I skrivende stund sitter jeg på Espresso house og koser meg med kaffe mocha og croissant. Legger dere merke til hvor fort året er i gang eller? Altså, 6.Januar idag allerede! Jeg har begynt å tenker litt på Ramadan også, for det er egentlig ikke så innmari lenge til. Det blir stas, in shaa Allaah ♡

    Gårsdagens plan innebar å dra innom min etterlengtede Thai massasje, samt med noen andre møter. Jeg tror jeg stresser litt for mye nå om dagen, jeg må få det stresset ut av den stive kroppen min, og da hjelper det alltid med kvalitets massasje. Har du enda ikke prøvd Thai massasje, da har du virkelig gått glipp av noe helt amazing! Å ta massasje så ofte jeg får mulighet er en del av min Self Therapi, som gjør at jeg føler meg bedre både fysisk og psykisk ♡ Litt hverdags luksus må man jo ha.

    Temperaturen ved meg har ligget på rundt -8 nå. Brrr, kaldt i fjeset når man er ute å går. Er det bare jeg som har begynt å savne sommeren eller?! På denne tiden av året skulle jeg egentlig ha befunnet meg i nydelige Dubai! Åååh ♡ Det var planen, men Allaah azzawajal planlegger alltid noe bedre – Alhamdulillah.

    I hode mitt har det gått veldig frem og tilbake om jeg faktisk skal gidde å reise eller ikke. Jeg er ikke så redd for å få Corona ute blant folk, for jeg er veldig flink til å holde avstand og bruke munnbind. Men, det er rett og slett flyturen derimot jeg får helt noia av! Haha.

    Self therapi for meg handler om å gjøre det som får meg og sjelen min til å blomstre og glöde ♡ Gjøre noe positivt som er med på å gi deg noe overskudd både fysisk og psykisk i hverdagen. It’s all about the little treasures! Give them attention, and you will recieve attention, in shaa Allaah. Sparkle every day, girls!

    4