• INSPIRASJON,  RAMADAN & EID ♡

    EID SHOPPING FRA RUSTA

    Yes da, jeg føler jeg har leita sååå lenge etter fine ting og detaljer som jeg vil henge opp i 2021 sin Eid kalender. Og plutselig NÅ er det ordentlige januar salget igangsatt, endelig haha! 😁 Det er faktisk ikke lenge til Ramadan i det hele tatt dere, så glad jeg har begynt med planleggingen alt nå. For det krever humør, krefter, tid, kreativitet og shopping bl.a.

    Så jeg stakk innom Rusta, og de har sååå mye julepynt på salg, haha! Awesome for us, you guys! Altså vi kan selvfølgelig bruke forskjellige ting som selges som julepynt, til Eid pynt. Da er det snakk om ting som er mer universalt tatt i bruk. Som f.eks blomster pynt, sirkler, trekanter, stjerner og månen, farge lys, DIY ting etc, om dere skjønner.

    Mens, sånn type pynt som er beregnet og designet spesielt for å feire jul, som f.eks selve juletreet, julestrømper, pynt som det står «God jul» eller «Ho ho ho» på, statuer av nøtteknekkeren etc, kjøper jeg overhodet ikke. Jeg holder meg generelt unna statuer og figurer som er formet som dyr eller mennesker. Er det f.eks en pakke med 15 glasskuler, og 4 av dem er statuer/ formet som dyr eller mennesker kaster jeg dem i søpla, rett og slett. Hehe… Det anbefaler jeg at du også gjør – For å elske Allaah azzawajal ♡ Så Hans Majestet elsker oss tilbake.

    Så, hvis du vil lage Feeldia sin koselige Eid kalender til Ramadan 2021, bør du stikke innom Rusta så kjapt du får muligheten, når lockdown åpner igjen! Det for å kjøpe deg noen av tingene jeg tenker å bruke som detaljer, in shaa Allaah. Mye av det jeg har kjøpt kostet seriøst bare 5 kr nå, haha! 😅

    Åhhh, som jeg gleder meg til Ramadan modus, endelig en positiv vibe i vente, in shaa Allaah! Det blir SÅ bra, dere! Du kan også kjøpe pynten fra nettbutikken om du vil, fra Rusta.no. Jeg trekker tilbake det med å stikke innom den fysiske butikken faktisk, når jeg tenker meg om, haha! Bestill heller via nettbutikken med tanke på at det er bedre nå i Covid dager – Her får du en liste over hva som trengs å putte i handlekurven ♡

    1.PINK FLOWERS2.PINK ROSES3.GOLD TRIO PACK

    Den jeg kaller for «trio pack» selges som ét separat produkt, tror jeg. Jeg kjøpte altså én for 5 kr.

    Du trenger:

    1. Pink flowers – 2 stk

    2. Pink roses – 3 stk

    3. Gold trio pack – 2 stjerner, 2 hjerter, 2 sirkler

    Dette er for å lage sånn type Ramadan kalender som er en «pinne kalender». Altså, hvor vi henger opp pynt, små gaver og snop på ei pinne som blir opphengt på veggen.

    Her er litt andre pynte detaljer om dere ønsker noe av det ♡

    Nr.1 herNr.2 herNr.3 herNr. 4 herNr. 5 her

    Det er sååå mye å velge mellom! 😍 Er du ikke pink lover som Feeldia, no worries mate! Bruk heller noen andre farger som du foretrekker! Meningen er å lage noe som gjør sjelen og DITT hjerte glad ♡ Just be creative and let the fantasy join us. Håper du blir med på å lage deg en Ramadan kalender, for det er seriøst noe av det mest koseligste, ever! Tro meg, når Ramadan in shaa Allaah er igang og du har kalenderen din hengendes på veggen med deg, du kommer ikke til å angre et sekund.

    Snart helg, kos døk masse!

    3
  • ARTIFICIAL,  CALLIGRAPHY

    Siste Calligraphy tegning

    God morgen nydelige dere! ♡ Det er så lite tid jeg får til å tegne og drive med Calligraphy, eller rettere sagt, det er så lite tid jeg tar meg til å drive med det. Men dette er altså siste tegning jeg har tegnet! Nogenlunde fornøyd, men fortsatt rom for forbedringspotensiale, haha.

    Litt selvkritisk er lov å være, ihvertfall som artist! Jeg må definitivt øve mer på å tegne nøkler, generelt å tegne elementer mye bedre. Egentlig så handler det nok mest om å bare sitte og tegne regelmessig, så det fester seg i hånda og hjernen. Tegne, tegne, tegneee! Practise makes perfect, almost. Hope you like my artificial vibes! ♡

    Håper dere synes kurset The branches of faith av Dr. Yasir Qadhi hadde en spennende start og er noe å se frem til! You all beautiful souls, det er faktisk Jumuah idag! Som betyr at vi har den vanlige Jumuah challenge’en våres om å lese Surat al Kahf før magrib tid, in shaa Allaah. Are you in? ♡ Bless your soul with Quran, always. Ha en strålende helg!

    2
  • VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    The army of Satan – episode 11

    As salaam aleykom håper dere har det fint ♡ Ville bare stikke innom og poste denne videoen for dere!

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 11, in sha Allah ☆ 13 minutter med konsentrasjon!

    Stay clean & stay BLESSED! See you! Xoxo

    3
  • HELSE & SYKDOMSLÆRE

    Hjerteinfarkt

    As salaam aleykom og heisann gorgeous souls ♡ Håper dere har det vidunderlig om dagen. Det er SÅ lenge siden vi har snakket om helse og sykdomslære! Det må jeg bare beklage for, at det har blitt nedprioritert. Det har absolutt ikke vært meningen. Det er så viktig å snakke om både fysiske og psykiske lidelser…

    Fordi ofte er det slik at om man ikke er rammet av sykdom selv i livet, så leser og lærer man ikke så mye om det heller. Det blir liksom ikke et hverdags tema for en frisk person i mange tilfeller. Med mindre du har tatt studier innenfor det, eller har stor interesse for det generelt sett. Jeg har jo stor interesse for all type sykdom etc, nettopp fordi jeg har gått helse og oppvekstfag. Alhamdulillah ♡

    Så yes, temaet i Feeldia Nettmagasin idag er nemlig hjerteinfarkt! Håper vi kan lære noe sammen, in shaa Allaah.

    Hvordan oppstår hjerteinfarkt?

    Hjertet er en sterk muskel som pumper blod ut i blodårene, og som dermed sørger for at blodet sirkulerer i kroppen. Hjertemuskelen selv får tilført næringsstoffer og oksygen fra blodårer som befinner seg utvendig på hjertet, de såkalte kransarteriene eller koronararteriene. Et hjerteinfarkt oppstår når en slik arterie, eller en sidegren av den, blir blokkert av en blodpropp. Blokkeringen medfører utilstrekkelig blodforsyning og skade på en del av hjertet.

    Symptomer

    Symptomene på et hjerteinfarkt kommer brått og beskrives som klemmende eller snørende smerter midt i brystet, ofte med strålinger ut mot venstre arm, hals eller underkjeve. Man blir ofte tungpustet og kvalm, og det er vanlig å kaldsvette. Smertene lindres ikke med inntak av nitroglyserin.

    Nitroglyserin er et hurtigvirkende nitrat som i medisinen først og fremst brukes ved hjertekrampe (angina pectoris). Nitroglyserin gir en rask utvidelse av blodårer generelt. Utvidelse av vener tillegges spesiell betydning for virkningen ved hjertekrampe, som er den viktigste grunnen (indikasjonen) for bruk av nitroglyserin og lignende organiske nitrater.

    Akutt behandling

    Pasienter med akutt hjerteinfarkt blir lagt inn på sykehus straks. Det kortsiktige målet med behandlingen er å gjøre skaden på hjertet så liten som mulig. På lang sikt søker legene å redusere faren for nye hjerteinfarkt. Pasienten får medikamenter som løser opp blodproppen, og andre medisiner i den videre behandlingen.

    Egen behandling

    Det er flere ting vi selv bør sørge for i dagliglivet

    ⊙ Det aller viktigste er å stumpe røyken, om man røyker. Det er faktisk utrolig skadelig for våres lunger og hjertet. Kroppen våres er verdt mer ♡

    ⊙ Trening og daglig mosjon veit vi allerede hvor viktig det er. Lets run & have some fun!

    ⊙ Det er også viktig med et sunt kosthold med mindre fett, mer fiber og grønnsaker for å redusere kolesterolet. Det er faktisk utrolig viktig å sjekke kolesterolet sitt! Har du ikke gjort det noen gang burde du få sjekket det hos legen din. Bare for å vite at alt er i orden.

    ⊙ Sist men ikke minst, unngå stress! Stress er våres største faktor som påvirker oss negativt på alle mulige måter. Stop & relax ♡ Take a moment. Remember Allaah SWT ♡

    Hvordan er langtidsutsiktene?

    Hjerteinfarkt er en svært alvorlig tilstand som utvikler seg raskt. Det er viktig å komme raskt til behandling på sykehus, og jo yngre man er, jo bedre er mulighetene for å bli frisk.

    Med moderne behandling og forandring av livsstil er det gode muligheter for å unngå nye infarkt. En farlig komplikasjon er rytmeforstyrrelse i hjertet. Dette forekommer oftest i akuttfasen. Derfor blir pasienten nøye overvåket og behandlet under sykehusoppholdet.

    Noen utvikler hjertesvikt etter et infarkt. Det betyr at hjertet ikke pumper godt nok til å opprettholde en tilfredsstillende blodsirkulasjon. Dette gir seg utslag i dårligere fysisk prestasjonsevne og tung pust.

    Dette skjer når et hjerteinfarkt oppstår

    ⊙ Det oppstår en rift i en åreforkalkning (aterosklerose).

    ⊙ Det dannes en blodpropp (trombose) som fører til at kransarterien tettes igjen.

    ⊙ Muskelvevet som mottar blodforsyningen sin fra denne blodåren, dør og vil over dager og uker bli til et tynt vev.

    ⊙ Muskelvevet erstattes med bindevev, som i et arr, og dette vevet mangler evnen til å trekke seg sammen.

    Etter et hjerteinfarkt blir derfor hjertet varig svekket. Omfanget av svekkelsen avhenger av omfanget av tapt muskelvev.

    Takk for at du tok deg tid til å lese Feeldia Nettmagasin ♡ Snakkes snart, in shaa Allaah.

    2
  • NLP - GROWTH MINDSET

    Å BLI MENTAL TØFF – SESSION 11

    (NB: Ser du ikke videoen, prøv å laste inn siden på nytt. IPhone kan ha litt problemer med det, dessverre)

    As salaam aleykom og heii godt folk! ♡ Åhhh, formen min er Alhamdulillah mye bedre! Går fortsatt litt treigt med jobb og prosjekter, men slik får det bare være litt akkurat nå. Jeg har for det meste bare satt av tid til Self Care for å pleie kroppen. Det med den gode tekoppen min, hatt noe beroligende å lytte til og slappet av under den rosa kose dynen min i sengen. Nå føler jeg vi er kommet ordentlig godt inn i vinter modus assa, og åååh som jeg savner å stå på skøyter! 😍 Hvit snøfnugg vibe og stillhet overalt ♡ Allahuakbar.

    Håper dere husker noe ifra session 10, om dere vil lese det på nytt for å henge litt mer med kan det gjøres her. Vi fortsetter med å titte på 1 nytt brukervennlig tiltak, som er mentale skills som kan være nyttefulle for psykisk helse. Om man lærer seg å bruke de over tid, in shaa Allaah.

    Btw, ta gjerne kontakt om du ønsker noe form for hjelp eller oppfølging ♡ Feeldia at your service – Lets open your doors, you already got the keys my friend! 🗝

    Se på fortiden som verdifull trening & ikke noe annet

    Yes da dere, la oss snakke litt om NLP og hvordan vi kan re – programmere oss selv til å bli litt mer mental tøff! Vi veit godt at det å henge seg opp i fortiden er helt naturlig å gjøre, og er noe vi dessverre gjør altfor ofte. Negative, kjipe, tunge, dypt sårende og utfordrende hendelser skjer med oss igjennom livet hele tiden.

    Til og med traumatiske opplevelser kan oppleves iblant. Vi alle må gjennom det på hver våres kritiske måte. Når man går gjennom en sorg fase så svartner det ofte for hjernen. Man mister kontrollen over sine tanker og følelser, og ikke minst mister man det viktigste av alt – Nemlig håpet på at ting kommer til å ordne seg, og håpet på at Allaah azzawajal vil hjelpe oss.

    Innimellom kan sorg faser og kjipe hendelser vare alt ifra få dager til flere uker, måneder og også i årevis om man virkelig dveler i det. Uansett hva, så bør man prøve å komme seg opp av sengen og bevege seg videre. Ikke forbli i en mental negativ stat over lengre tid aleine. Da kommer ofte usynlige Satan bort til oss og kjemper extra hardt for å gi oss dårlig samvittighet og ekle følelser. For målet hans er å knuse oss på alle mulige måter. Skikkelig sleip djevel ja, SubhanAllah!

    Da er det 3 ting man må prøve å rette fokuset mot. Den første tingen er å identifisere at Satan hvisker negative tanker inn til hjernen din. Bevisstgjør deg på det! Det er ikke alltid like lett å unngå hans påvirkningskraft, men det er absolutt mulig! Selv om det har hendt deg noe kjipt i fortiden eller i forrige uke, om det så er en test med familien din, venner eller kollegaer.

    Prøv å akseptere det som har skjedd på en eller annen måte hvor du føler at du blir respektert eller føler at ting er OK. Den aksepterende staten er viktig, det får deg til å finne en type ro hvor man får kontrollen litt tilbake. Da går du på en måte fra å være: Minus -》OK -》Pluss ♡ In shaa Allaah.

    Deretter gjelder det å tenke at det som har hendt har skjedd av en grunn som er en del av Allah SWT sin perfekte plan, hvor Hans Majestet vil at vi skal lære noe. Vi må akseptere at det er visse ting vi forstår, mens andre ting er for avansert for den menneskelige hjernen å forstå. Mange ganger gir ikke ting i fortiden noe mening, men alt har en mening.

    Det som er viktig er å ALLTID finne positive ting som erstatninger for den negative hendelsen, så kjapt man føler seg klar. Gjør deg selv klar ♡ Vi må innimellom lappe over stygge fall og sår. Man kan klistre over med et hvilket som helst klistremerke man ønsker for å heale seg selv.

    Det siste steget er at man konstant i sin hverdag når man er i en positiv og optimistisk stat bør minne seg selv på at fortiden er meget verdifull! Og det egentlig kun av én spesiell grunn! Det er for å lære av feilene dine og av andres feil. Deretter slipp tak på det og gå videre. Prøv så godt du kan å finne metoder og ressurser for å ikke gjenta samme feilen. Husk på hva slags utfall du måtte gå gjennom, og reflekter over det. Se på fortiden som verdifull trening & ikke noe annet. Nothing else.

    Ha en awesome helg ♡ Stay humble!

    2
  • HVERDAG

    Matforgiftet

    As salaam aleykom og hallo skjønneste dere Ville egentlig bare stikke innom og hilse. Jeg håper dere har det bra om dagen, både fysisk og psykisk in shaa Allaah. For min del hendte det en brå vending mens jeg var ute å spiste med ei venninne nå på fredag ettermiddag.

    Etter vi hadde spist blei jeg ut av det blå sinnsykt kvalm, så mye at jeg sto og spydde opp alt ute. Beklager for nasty detaljer, men halo slikt kan skje hvem som helst for å si det sånn. Det stoppet bare ikke, og til slutt måtte venninnen min ringe ambulanse for jeg mistet alle kreftene. Måtte Allaah SWT virkelig belønne henne masse for å hjulpet meg! De kom å hentet meg ute i minusgrader og sendte meg direkte på akutt mottaket.

    Planen var jo å egentlig å komme ut med et inspirerende NLP – Growth Mindset innlegg i dag til dere! Det må bare avvente til jeg har noe overskudd, in shaa Allaah. Så denne uken er planen å bare å ta livet helt med ro og unngå any kind of overbelastning.

    SubhanAllah, dere som spontant har opplevd å bli matforgiftet noen gang veit hvor forferdelig ille det kan føles. Det både kan være livstruende og totalt motsatt, altså at det ikke blir farlig i det hele tatt. Rushet og krisen som skjedde i kroppen helt ukontrollert, hyverventileringen, angsten, tårene og frykten kroppen påkjenner i timesvis – Der og da føles det ut som man er døden nær. La hawla walla quwwata illah billah – There is no power nor strength except by Allah SWT.

    Alt er skrevet i vår Qadr uansett, so everything that happens is a part of The Allmighty’s plan, His perfect plan Det er en del av livet å bli testet gang på atter en gang! Jeg fikk tatt min første Covid test også, som viste seg å være negativ. Alhamdulillahi Rabbil alamin – For hjertebank, pusten, synet, følelsene, kroppen våres, det norske helsevesenet, alt dere alt!

    Quran 2:155

    We will certainly test you with some fear and hunger, and some loss of possessions and lives and crops. But give good news to the steadfast.

    Husk meg i deres personlige dua når dere reiser deres hender til den mest barmhjertige, er dere snille. Det settes enormt pris på! Og jeg er Alhamdulillah på bedringens vei. Vi snakkes in shaa Allaah snart you amazing people Ha en fortsatt god mandag, og ta vare på hverandre! Smile always – Xoxo.

    5
  • INTERIØR

    Quartz & pink Interiør

    Hallo og as salaam aleykom søstre ♡ Håper dere har hatt en fin uke så langt. Interiør messig blir jeg fort lei av å se all den røde julepynten og nyttårsfest dekoret rundt om i butikken og på nett shopping. Haha, kanskje ikke så rart, jeg feirer jo ingen av delene! Det kommer ikke akkurat så mye nytt utvalg av interiør rett etter jula med det første heller. Men, plutselig kan det dukke opp noen fine skatter i ny og ned, og det er jo dem vi ofte er ute etter. Ihvertfall, jeg!

    I mellomtiden fant jeg disse kule interiør sakene, are’nt they pretty? ♡

    1.Poster 2.Quartz lysestake 3.Stone lysestake

    Sånn til her hjemme hos meg er jeg egentlig på jakt etter et type «bar» bord, med andre ord et høyt bord. Vil ha det enten i messing farge, marmor eller i hvit, i tillegg til at det ikke må ta altfor mye plass.

    Yes da, that limits my selecting options definitely! Jeg vil lage en sånn type lounge vibe hos meg, med høye velour barstoler i pink med et høyt bord, hvor jeg kan sitte og jobbe hjemme ifra.

    Siden det blir lite av kontor besøk i byen nå om dagen pga Covid, bør jeg få mekket meg en kul liten lounge – office her hjemme. Åååh, gleder meg til å få det på plass altså, in shaa Allaah! ♡

    Over ser dere noen bilder som kan ligne ideene jeg har i hode, men jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvilke stoler eller bord jeg vil kjøpe. De over synes jeg egentlig bare er helt ok, ikke noe jeg hadde gått for å ha hjemme hos meg. Jeg er sånn som kan leite i et helt år omtrent, for å finne nøyaktig hva jeg ønsker meg… 😅 Dont settle for less, lol. Da er det ikke sikkert man blir fornøyd i etterkant.

    God helg fin folk! LOVE

    2
  • HVERDAG

    Tid for self therapi

    Onsdag dere! ♡ Håper dere har det fint. I skrivende stund sitter jeg på Espresso house og koser meg med kaffe mocha og croissant. Legger dere merke til hvor fort året er i gang eller? Altså, 6.Januar idag allerede! Jeg har begynt å tenker litt på Ramadan også, for det er egentlig ikke så innmari lenge til. Det blir stas, in shaa Allaah ♡

    Gårsdagens plan innebar å dra innom min etterlengtede Thai massasje, samt med noen andre møter. Jeg tror jeg stresser litt for mye nå om dagen, jeg må få det stresset ut av den stive kroppen min, og da hjelper det alltid med kvalitets massasje. Har du enda ikke prøvd Thai massasje, da har du virkelig gått glipp av noe helt amazing! Å ta massasje så ofte jeg får mulighet er en del av min Self Therapi, som gjør at jeg føler meg bedre både fysisk og psykisk ♡ Litt hverdags luksus må man jo ha.

    Temperaturen ved meg har ligget på rundt -8 nå. Brrr, kaldt i fjeset når man er ute å går. Er det bare jeg som har begynt å savne sommeren eller?! På denne tiden av året skulle jeg egentlig ha befunnet meg i nydelige Dubai! Åååh ♡ Det var planen, men Allaah azzawajal planlegger alltid noe bedre – Alhamdulillah.

    I hode mitt har det gått veldig frem og tilbake om jeg faktisk skal gidde å reise eller ikke. Jeg er ikke så redd for å få Corona ute blant folk, for jeg er veldig flink til å holde avstand og bruke munnbind. Men, det er rett og slett flyturen derimot jeg får helt noia av! Haha.

    Self therapi for meg handler om å gjøre det som får meg og sjelen min til å blomstre og glöde ♡ Gjøre noe positivt som er med på å gi deg noe overskudd både fysisk og psykisk i hverdagen. It’s all about the little treasures! Give them attention, and you will recieve attention, in shaa Allaah. Sparkle every day, girls!

    4
  • ISLAM,  THE ALTERNATIVE WORLD

    Islam baseres ikke på yolo

    As salaam aleykom og hallo gorgeous souls! ♡ Håper dere er uthvilte og klare for progresjon og self mastery, og alt det positive 2021 har å by på, in shaa Allaah. Inni meg har jeg lagt opp en plan for dette året som kom i tankene mine ganske spontant, men jeg håper Allaah azzawajal får mine goals til å komme i oppfyllelse. E har trua på mæ, haha!

    Folk feirer alle mulig slags feiringer, lever et edgy liv med sex, rusmidler, alkohol, umoralitet, og gjør alle mulige sprø og uakseptable ting i livet. Selv om det går imot sin egen verdighet, etikk og lærdom, og folk skammes ikke lenger. De lider av FOMO (Fear of missing out) syndromet, nettopp fordi dem tror på YOLO (You only live ones). Da eksisterer på en måte ikke grenser lenger.

    Spesielt ikke – muslimer som er kjendiser og søker fame, ateister som benekter Gud eller agnostikere som er usikre på sannheten praktiserer YOLO. Det å praktisere dette konseptet med YOLO er rett og slett å ha en veldig limited mind of belief. Det er å begrense sitt eget sinn og trossystem basert på at vi kun har dette ene livet til å oppnå suksess og våres visjoner, menneskelige behov og leve et optimalt liv til det fulleste. Alt det før døden inntreffer oss!

    Nemlig derfor er mennesket som er besatt av dette konseptet og livssynet med YOLO veldig opptatt av å alltid måtte være tilstede for alle verdslige underholdninger, arrangementer, ærender og fester. Det å ikke gå glipp av en sammenkomst med sin familie, venner, bekjente, kollegaer etc er super viktig og omtrent en tvangstanke som kan være angst givende for vedkommende. Eller, så kan det handle om å få opptjent seg mest mulig rikdom, eller alt av andre verdslige gleder – Hva enn som er til fordel for seg selv. Kynisk? Jepp. Dette kan være utrolig slitsomt og tærende psykososialt sett, og overhodet ikke bra for hjerte, kropp eller sinn.

    Det er mange som praktiserer YOLO konseptet som et fundamentalt ståsted i livet, både som vitende og også i uvitenhet. Noen anerkjenner og innser etterhvert at det er problematisk å leve sånn og søker hjelp, mens andre støtter troen på det fullt ut. Det er fordi dem ikke tror på noe evig etterkommende liv etter døden, hverken har de troen på eksistensen av helvete eller paradis som belønning. Fra Islamskt perspektiv skjønner jeg godt at det er problematisk og stressende å leve etter den troen, fordi det i bunn og grunn er et evig jag etter en usann påstand. SubhanAllah.

    YOLO konseptet eksisterer ikke! Sannheten er at nei, vi lever ikke kun én gang. Vi kommer faktisk til å leve 2 ganger. Fordi vi som Muslimer tror både på dette temporære verdslige liv vi har her og nå, og på det etterkommende evige liv – Akheera, med evig helvete eller evig paradis. Mark my words, det neste liv er på vei, og det vil komme om ikke lenge.

    Når det kommer, det vet ingen utenom allmektige Allaah SWT. Hvert eneste sekund, minutt og dag forsvinner, og vi nærmer oss døden med stormskritt. Dag, natt, dag, natt, dag, natt… Death – The destroyer of pleasures. Vi må oppleve døden først, gå gjennom dommedagen hvor våres gjerninger dømmes av Allah SWT – Den mest rettferdige Dommeren av alle.

    Det er egentlig sjeldent jeg snakker om døden og helvete her i Feeldia Nettmagasin. Fordi jeg heller ønsker å fokusere på det positive (hvordan oppnå Jannah) og for å motivere og aktivere fokuset vårt på at Islam er basert på positivitet og kjærlighet. Hadde ikke Gud hatt barmhjertighet for oss, så hadde han kanskje unnlatt å straffe de som fortjener straff for sine dårlige gjerninger – Om Han ville. Eller det motsatte, Han kunne ha holdt tilbake belønning fra dem som fortjener det – Om Han ville. Men, sånn er ikke Allaah azzawajal, Hans Majestet gir det et menneske fortjener avhengig av sine gjerninger. Og det beste av alt, Han ønsker primært å belønne oss med Jannah! ♡

    Innimellom må man minnes om døden og helvete også – Cause the reminder benefits the believer ♡ Så vi in shaa Allaah kan forberede oss mest mulig til det etterkommende evige liv. Så, om noen prøver å påvirke deg til å tro på YOLO konseptet – Respekter at de har deres egen mening, men for din egen psykiske helse, forkast det dem sier, umiddelbart. Be strong, always.

    Alright, jeg ønsker dere en awesome start på uken! Klem ♡

    4