• FASHION

    Wishlist winter clothes

    As salaam aleykom og heii fine mennesker ♡ Håper dere har det bra om dagen, og at dere er klare for et nytt år, in shaa Allaah. Omg, det er siste dag av 2020 idag! På den ene siden føler jeg meg ganske klar for nye ting er i vente, men også litt trist. For SubhanAllah det er så sykt å tenke på at 2020 som er et veldig spesielt, sårbart og minneverdig år gjennom all historie på denne kloden – Nå kun er historie, og noe vi aldri kommer til å få tilbake igjen. Its totally gone you guys, og det som faktisk betyr noe er hva slags positive gjerninger vi har klart å samle med oss i vårt register hos Allaah azzawajal.

    Åhhh dette, altså…

    Yesterday was history, tomorrow is a mystery, and today is a giftAlhamdulillah

    Det er nå en ting, det andre er at salget er igang, dere! Typisk meg, jeg er ganske kresen når det gjelder klesstil, så selv om det er salg liker jeg mye bedre å bla gjennom nyheter, hehe. Om man føler man har fullført noen mål i livet og ønsker å belønne seg selv med noen presanger av den årsaken, eller bare ønsker å shoppe litt er mulighetene her nå! 😄 Here are some of my casual favorites atm for home wear.

    1.Raven knitted bukser 2.Hårklemmere 3.Hvit hoodie 4.Sort hoodie kjole 5.Strikket polo kjole

    Dere veit den trenden som kom i høst med rutete skjorte – jakker, beklager å måtte si det men de kan jeg rett og slett ikke fordra! For en eller annen grunn minner de meg om tømrere fra noen gamle tegnefilmer, haha. Glad jeg ikke kjøpte meg noe av det! Men, alle har nå hver sin klesstil, så miks og triks som du vil ♡

    Den Raven buksen fra Gina Tricot har jeg allerede kjøpt meg, for jeg trengte virkelig noen varme bukser nå som det er kaldt. Omg, digger den så myyye! De er super behagelige og bare så kosemose å ha på. Har den i både rosa og hvit jeg, men liker den rosa spesielt ♡ Ha en fantastisk helg, in shaa Allaah!

    4