• NLP - GROWTH MINDSET

    2021 – GOALS

    Yes da, ferien er igang for mange av oss i landet. Som betyr at det automatisk føles rolig og stille rundt oss. Som også gir oss tid til å reflektere over hvordan 2020 har vært på et personlig holistisk plan, og hvordan vi ønsker at det nye året 2021 skal ta oss imot, in shaa Allaah. Jeg har hatt en ganske så utfordrende periode frem til nå, hvor jeg ærlig føler jeg har prestert dårlig både på privaten og litt utover Feeldia, dessverre.

    Men, det kommer alltid nye og bedre muligheter så lenge vi lever! Da gjelder det å starte på nytt, prøve så godt man kan og ikke gi opp ♡ So here are some of my goals for the upcoming year! What are yours, sweety? Har du enda ikke laget dæ en liste, slapp helt av! Gå deg en tur i skævven, inhale and exhale den friske naturen, reflekter og inspirer deg selv til å skrive underveis…

    Eller sett deg på en koselig café og finn frem notatboken der! Du har fortsatt tid til å notere deg ned dine mål og visjoner! Og det vil in shaa Allaah hjelpe deg til å få mer oversikt over fortidens utfall og hvordan du kan mestre fremtidens oppdrag. Det viktigste av alt er; how we can change ourself to the better!

    Rate yourself from 1 – 10 So you can strive harder next year

    2020 – Relationship with Allah SWT & Islam7
    2020 – Emotional health7
    2020 – Work engagement6
    2020 – Family relationships7
    2020 – Physical workout status5
    2020 – Physical health status7
    2020 – Reading books development8
    2020 – Seeking knowledge development7
    2020 – Self Therapi/ Self love status6
    2020 – Time management status6
    2020 – Total grade score – Self Growth6,6

    You (minimum) want to strive for 1 higher grade in 2021, in shaa Allaah

    Bismillah hirrahman nirrahim ♡ Rate deg selv med karakterer for dine personlige fag, deretter regn ut snittet ditt ved å plusse sammen alle dine 10 Self Growth karakterer. Til slutt deler du total summen på 10

    Husk at dine karakterer og resultater kun bør sammenlignes med deg selv, din personlighet og dine mål. Aldri sammenlign deg selv med andre, fordi målet er ikke å bli en bedre versjon av dem – Målet er å bli den beste versjonen av deg selv.

    The 2021 Goals

    Helse

    ♡ Det aller første jeg må gjøre er å ta bedre vare på helsen min! Helse kommer alltid som nr 1 på prioriterings listen min – Som prioriteres på flere måter. Så, alle folk prioriterer og tar vare på helsen sin på ulike vis. Det er ikke noe generell fasit her. Det burde alle gjøre som ønsker å satse stort! Hva er vi mennesker uten god helse egentlig? Ingen av oss fungerer optimalt i lengden uten det. God helse er det mange som tar for gitt i hverdagen! Men, god helse og det å ikke være kronisk syk er faktisk den største rahma’en og den optimale velsignelsen man kan bli begavet med, ever. Å ha god helse for meg inkluderer bl.a å ha gode trenings rutiner, med minimum 2 – 3 treningsøkter i uka og spise sunnere mat. I gotta fix this asap, in shaa Allaah.

    Bøker & kunnskap

    Jeg driver å leser noen bøker nå, og de må jeg få lest ut. Når jeg er ferdig med de kan jeg komme med bok anmeldelser til dere, det blir sikkert gøy for de som liker å lese. Den siste tiden har jeg både lest noen veldig bra men også visse dårligere bøker. Men, hver sin bok har jo sin historie og sitt eget særpreg. Deretter tror jeg at jeg in shaa Allaah skal begynne med psykologi studier snart! Omg, det blir sååå gøy og spennende! Jeg elsker alt som har med psykologi å gjøre, det å søke kunnskap og lære mer om det kognitive innen den verdenen. Thumbs up for sure! Man lærer absolutt alltid noe uansett hvilken bok du leser. Alhamdulillah ☆

    Familie

    Dårlig samvittighet er ordene som popper opp i hjernen min angående dette, dessverre. Måtte Allaah SWT tilgi meg, ameen! Seriøst, nå på slutten av året skjedde det noe som faktisk gjorde at jeg våknet litt mer opp, og jeg følte meg på noe vis mer voksen hvor jeg kjente at realiteten traff meg midt i ansiktet. Realiteten er nettopp det at mine foreldre er gamle, og vi generelt sett vet ikke når noen av oss kommer til å dø. Det har vi virkelig fått kjenne på i 2020, SubhanAllah. Jeg bare mååå tilbringe mer tid med mammaen min og prøve å gjøre noen morsomme og minnerike ting sammen, in shaa Allaah! ♡ Hun fortjener mye mer oppmerksomhet enn hva tiden og jobben har latt seg gjøre. Bare det å ta seg tid til å drikke te med sin mor er GULL verdt! Alle unnskyldninger er for dårlige til å sette foreldrene våres på vent, når de alltid prioriterer oss først.

    Mental helse

    ♡ Den mentale helsen er viktig for alle oss for å kunne fungere, right. Da gjelder det å være kreativ og gjøre alt man kan for å prøve å ha en positiv karakter av seg. Islamskt sett burde vi alltid prøve å være optimistiske sjeler og gledes spredere ♡ Man må aim’e high, men også huske på å ta seg et avbrekk når man føler man trenger det for å pleie sin psykiske helse. Mental helse er noe vi pleier sååå forskjellig – Altså, det er så individuelt. Do more of whatever makes your soul happy – As long it is halaal. Trenger man å snakke med noen, så gjør det! Ikke sitt og hold ditt tankekjør for deg selv hvor alle puslespill brikkene revner ifra hverandre, hvor det begynner å tære og gjøre vondt i hjertet ditt. Har du ingen å prate med, kontakt meg – Jeg lytter med glede til dine tanker & følelser ♡ Feeldia cares about your Mental health.

    Så alt dette gjelder såklart me, myself & I too.

    Den kunstneriske siden

    ♡ Herregud, som jeg har vært lat på denne fronten, trist as virkelig. Where is my colourfull artistic design soul at the moment!? Når denne delen av meg ikke er så aktiv føles det ut som at jeg ikke er meg selv. Like, something definitely is missing, haha! A pink geometric puzzle piece is missing within me. Her må jeg prøve å ta meg sammen og virkelig prøve å sette av mer tid til hobbyer. Dere som er artistiske, særegne og designere på noe vis skjønner godt hva jeg mener. Dere husker kanskje The Pink Woods maleriet mitt som jeg malte sist? Jeg ønsker å male et til maleri som vil tilhøre det, så det blir et sett, in sha Allaah.

    Planlegging & arbeid

    ♡ Like really… I have to stop this procrastinating. Drøying av oppgaver og gjøremål spiser opp tiden min, og tid er verdifullt! Jeg har nå Alhamdulillah fått planlagt januar noe bedre og mer organisert føler jeg. Da gjelder det bare å få alt gjort etter planene, in shaa Allaah. Typisk planlegger Allaah azzawajal ofte noe litt annet, forskjellig og spontant for meg, hehe. Ikke at jeg vet noe om hva Hans Majestet har planlagt for meg, men det føles ofte slik ut iallefall. Jeg må passe tiden bedre for ethvert lille gjøremål i hverdagen, være mer konsekvent og følge opp rutinene strengere med meg selv.

    Prosjekter

    ♡ Det er et prosjekt jeg har holdt på med i noen måneder nå. Uansett hvor mye det gnager inni meg fordi en side av meg har lyst til å fortelle mine trofaste lesere om det ♡ Så klarer jeg dessverre ikke å gi noe hint eller å røpe noe som helst før det in shaa Allaah er 110 % i mål. Det er bare sånn jeg er, jeg synes ikke det er noe vits å dele et halvferdig prosjekt, om dere skjønner. Its just not my style. Det har tatt litt for lang tid å få det ferdig, og jeg har fortsatt en lang vei å gå. Jeg må grave dypere inn i meg selv for å finne brukbare ressurser for å oppnå progresjon! Jeg bare håper det in sha Allaah går i oppfyllelse i 2021, in shaa Allaah ♡ I gotta work harder and make some more Dua, for det er det eneste som virkelig kan forandre noe.

    Islam & spiritualitet

    ♡ Islam og spiritualitet henger definitivt sammen, og den delen er aller viktigst å pleie i vår eksistens. Det å pleie, mate og ta vare på selveste sjelen våres. Jeg er veldig tilhenger av det å oppnå høyere imaan (tro) innenfor det spirituelle. Og det finnes sååå mange sunnah måter man kan praktisere for å føle seg bedre og komme nærmere Allaah azzawajal på. Noe av det som gir rikelig med næringsinnhold til sjelen, hjertet og kroppen vår er nemlig det simpleste av alt, det å gjøre dhikr på tungen. Jeg må bare skjerpe meg, prøve å virkelig huske på det hvor enn jeg befinner meg, som i hjemmet sitt, når jeg venter på bussen, er i bilen, på kontoret etc. Hvis man ønsker blessings fra Allaah SWT i hva enn du gjør, husk å si Bismillah hirrahman nirrahim først ♡ It works, in shaa Allaah!

    Økonomi

    ♡ Iforhold til å være meg, så synes jeg at jeg har vært ganske flink til å spare penger i år – Alhamdulillah. Før brukte jeg mye penger på unødvendig ting, bare masse shopping fordi jeg hadde lyst eller hadde en dårlig dag. Det var en måte å få «lykkerus» på, fordi man kjeder seg eller gjør det pga andre årsaker. Mangeee i Norge er shopaholics for å si det sånn. Jeg må bare holde fokuset på å spare og fortsette i den gode retningen i det nye året også, in sha Allaah. Er du smart er du med på spareleken, trust me det vil komme en dag du vil trenge mer penger enn idag. Test deg selv og se hvor mye du klarer å spare iløpet av 6 eller 12 måneder ☆

    Feeldia Nettmagasin

    ♡ Planlegge 2021 generelt bedre er målet! Jeg vet jeg sa tidligere til dere at jeg kommer til å blogge noe mindre fremover pga ulike årsaker, men jeg tror ikke jeg helt føler det utsagnet i nåværende tidspunkt, haha. Jeg føler at jeg trenger å gjøre en «comeback» her i Feeldia Nettmagasin ♡ Så jeg skal prøve blogge 3 ganger i uken igjen, men kanskje noen uker i mellom kan det hende jeg blogger 2 ganger. Jeg skal definitivt blogge noe mer iallefall, så håper dere blir glade for det. Therefor I need to: Planlegge arbeid, Nettmagasinet og hobby mer strøkent, struktur messing og gjennomførbart messig. So, stay tuned for more Feeldia Nettmagasin ♡ In shaa Allaah.

    Måtte Allaah azzawajal velsigne år 2021 for oss & gi oss sann suksess, ameen ♡

    6