• VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    Ærender & THE ARMY OF SATAN – EPISODE 10

    Hallo utrolige dere ♡ Det skjer så lite om dagen at det nesten er vanskelig å skrive om ting. Tilgi meg for det! ♡ Det er ikke alltid like lett å være kreativ og underholdende under en pandemi som tar livet av mennesker. Sad reality. Folk dør hele tiden nå, og det tærer i hjertet mitt. Enten om det er pga Covid, hjerteinfarkt eller noen som kjemper med livet imot kreft. Det hele gjør at det føles så fjernt og surrealistisk at det blir overveldende for mange. Jeg kjenner det jeg også, en spesiell tristhet vi aldri har opplevd før 2020, blandet med ei merkelig grå tåke i hode på noe vis uten noe smiley.

    For noen dager siden besøkte jeg fine Lillestrøm for noen møter jeg skulle på. Snakk om at det er leeenge siden jeg har vært på dette stedet! Og mye som har forandret seg på de årene for å si det sånn. Det har kommet noen fine cafeer der, som ikke har vært der tidligere. Jeg kan ihvertfall ikke huske å ha sett de der før. Spennende.

    De må jeg iallefall ta turen innom med mine venninner på nyåret, in shaa Allaah ♡ Før noen blikker meg her, relax jeg er ikke personen som samler 5 – 10 venninner på en cafe under pandemiens tid, som jeg har sett en del gjøre, dessverre. Blant annet Bislett Kebab er åpnet der, men hva veit jeg, sikkert vært åpent lenge og bare jeg som ikke har fått det med meg. Er egentlig ikke noe særlig glad i kebab lenger uansett! Bare masse lag på lag med kjøtt, salat og dressing…! 😅

    Anyway, vi snakkes snart, in shaa Allaah ♡

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan. Lets roll episode 10, in sha Allah ☆ 9 minutter med konsentrasjon!

    3