• INSPIRASJON

    Lag din egen «perle silke» såpe

    Hallo søtinger ♡ Håper dere kreative om dagen. Det går vel litt opp og ned her hvor kreativ jeg selv er om dagen. Jeg skal få satt av en male dag her for meg selv, så snart de andre prosjektene bare roer seg litt ned først, in shaa Allaah. Det lengter sjelen min skikkelig etter!

    Hver gang jeg driver med kunst i hverdagen, tenker jeg alltid på en av mine beste venninner som er like aktiv på kunst fronten som meg, om ikke mer! En ting er å drive med kunst aleine, men det er dobbelt så kult og givende å gjøre det med folk som digger det selv ♡

    Isåfall, denne søte lille såpen er super enkel å mekke sammen! Såpen som blir to farget, eller flere farger om du ønsker – Er super sjarmerende å ha fremme om man f. eks venter gjester. Alt du trenger å gjøre er å fylle såpedispensoren med to forskjellig fargede såper.

    Du kan ta oppi 3 – 4 farger også, tenk deg, oransje, grønn, blå så rosa på toppen 😍 Regnbue såpe, eller Perle silke preg – Amazing! Jeg har brukt 3 forskjellige farge kombinasjoner her i min dispenser. Litt rester fra en rosa såpe som var ifra før, så litt hvit farget såpe og til slutt gjennomsiktig blå lavendel såpe. Det som også er kult er at de innimellom blander seg på forskjellig vis! Spørs helt på hvilke farge og type såpe man bruker. Loving it for sure.

    Føler seriøst det er en god stund siden jeg har tatt meg en frisk tur ut i marka, og man blir jo passe tett oppi hodet i disse tider ved å holde seg for mye inne pga Covid. Kjerpings på den fronten for min del. Så forhåpentligvis kommer jeg meg tidlig ut på tur i helgen, om jeg får tvingt meg selv ut i skævven, haha! Kose dere i helgen, og ta vare på hverandre! Klemmer ♡

    2