• FEELDIA EVENTS

    FEELDIA – DUA TIME – 2

    God onsdag, mine kjære lesere ♡ Håper dere inderlig har stått opp med rett bein idag, hehe… Om ikke, no worries! For det er nemlig Feeldia – Dua time i dag! Det er noe å glede seg til det, no doubt about that. Akkurat nå sitter jeg her hjemme med nyvasket hår, med tankene mine overalt, og den rosa gule te koppen ved siden av meg, som jeg kjøpte fra Saudi A. Digger den!

    Jeg gikk for rød frukt te denne gangen, deilig. Jeg spiser sjeldent godteri, men skal innrømme at jeg elsker og savner det veeeldig. Jeg er litt redd for sukker på noe vis, for det kan gi meg uren hud. De som kan relatere seg til det, skjønner avstandsforholdet til sukker, haha. Så da unner jeg meg en søt tekopp istedet, for å få vekk søtsuget. Slenger med litt random Oslo bilder fra telefonen til dere! ♡

    Nå babler jeg litt om alt mulig her, plutselig, haha. Det får bare være, lol. La oss heller komme igang med Dua time, dere ♡ Som nevnt tidligere i forrige i «upcoming» innlegget så er Dua Dialog noe vi alltid burde ta oss tid til for å bygge en solid relasjon mellom deg og Allaah azzawajal. Som betyr at Dua burde in shaa Allaah praktiseres hver eneste dag, om man får det til. Men det er ikke alle som er helt der, ikke jeg heller for tiden. Innimellom kan det gå noen dager før man snakker med Allaah azzawajal igjen, og det er helt menneskelig og naturlig.

    Derfor håper jeg dere joiner Dua time idag med Feeldia Nettmagasin ♡ Eventet er selfølgelig et online event for deg selv, og kan gjøres når som helst iløpet av dagen. For meg setter jeg gjerne opp tid etter Isha, in shaa Allaah. Sett av 15 – 30 minutter, eller mer om du klarer til å connecte spirituelt med allmektige Allaah SWT ♡ Hva er vakrere og mer emosjonelt enn å være i dialog med sin aller beste venn? Allaah azzawajal er uten tvil, min aller beste venn for alltid! ♡ Enjoy the moment.

    0