• NLP - GROWTH MINDSET

    Å BLI MENTAL TØFF – SESSION 9

    (Ps; Ser du ikke videoen, prøv å laste inn siden på nytt. IPhone kan ha litt problemer med det, dessverre)

    As salaam aleykom og hallo ♡ Mens kjedsomheten surrer oppi huet mitt, og jeg titter ut av det avlange vinduet vårt, og minnes repeterende om hvor kaldt det har blitt nå… Kan jeg ikke si at jeg gleder meg noe særlig til snøen begynner å dale ned. Gives me shivers, lol! Selv om jeg egentlig har mye å gjøre på prosjekt fronten, føles det ærlig ut som at livet har stoppet litt opp. Jeg prøver bare å fokusere mest mulig på jobb, Nettmagasinet, Coaching’en og det dagligdagse om dagen. Du veit, når man typisk sitter og venter på noe, da føles det som at tiden går en million ganger tregere, haha! På en måte er det noe jeg ser frem til i desember 2020. Samtidig som at desember er den måneden jeg syns er mest kjedeligst av alle måneder i hele året.

    Håper dere husker noe ifra session 8, om dere vil lese det på nytt for å henge litt mer med kan det gjøres her. Vi fortsetter med å titte på 1 nytt brukervennlig tiltak, som er mentale skills som kan være nyttefulle for psykisk helse. Om man lærer seg å bruke de over tid, in shaa Allaah.

    Always act as you are in total control

    Uansett hvor uheldig eller ulykkelig man føler seg, går det faktisk ann å endre på det. Litt og litt, sakte men sikkert. Det vil ta sin tid og dager, men det går automatisk fremover. Det handler om hvordan du velger å programmere hjernen din når du er i en stat av nøytralitet, fred eller når du er glad og positiv. For da tenker du mest sannsynlig en god del inn i fremtiden og rundt dine sosiale settinger. I det nuet, som vi blant annet er i akkurat nå må du og jeg innstille oss på at uavhengig av det negative utfallet, så skal vi finne en måte på å få kontrollen tilbake.

    Start med å tenke og si høyt for deg selv foran speilet, at du har kontroll. «Jeg har kontroll! Og ingen andre har kontroll over meg, bortsett allmektige Allaah SWT» ♡ For det må vi selvfølgelig ikke utelukke, Hans Majestet er den alt Dominerende. Men forutenom det, må vi aldri la noen andre kontrollere hjernen våres. Ikke minst, for at Satan eller en annen negativ faktor ikke skal bombadere hjernen våres med dårlig inspirasjon, er vi nødt til å prøve å ha så mest så mulig selvinnsikt i våres tankemønstre, handlinger og resultater.

    Når du er ute blant familie, venner, kollegaer, elever eller hvem nå enn du måtte befinne deg rundt – Vær deg selv på en naturlig og ekte måte, men vær deg selv med å eie kontroll over deg selv og ditt liv. Det er ikke noe behov for at folk som er rundt deg som bare er random folk, trenger å vite om ditt personlige ukontrollerte liv. For vi alle har den siden ved oss, men vi må lære oss å beherske kontroll på et holistisk vis, in shaa Allaah.

    Det gjør vi mye bedre ved å konstant tenke på hva slags resultater man ønsker for sin kommende tid. Da gjelder det å kombinere en positiv relasjon mellom nå tid hvor du jobber med deg selv, sammen med fremtiden som skal være utfallet av dine kontroll teknikker og handlinger i nåtid. For å ikke miste kontrollen i akheera, må du ha kontroll over dine gjerninger idag. Ikke vent eller belag deg på lykke, for det eksisterer ikke. Tenk heller at du selv har kontroll over din suksess og kontroll over dine feiltagelser. Det er da du kan prøve å forutse, redigere og implementere handlinger for deg selv og ditt liv.

    Ha en strålende start på uken, dere! ♡

    2