• FEELDIA EVENTS,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    Upcoming – Feeldia Dua time 2 & The army of Satan episode 9

    God fredag dere! ♡ Jeg har brukt denne uken til å slappe av, for det har jeg trengt. Jeg hadde booket meg en Spa time for noen uker siden, som jeg egentlig skulle ha dratt på igår. Eller, med andre ord en hudpleie time. Men, så ble jeg oppringt av hudpleie salongen hvor de dessverre måtte avlyse timen min pga sykdom og Covid. Så, ja sånn er livet om dagen, hehe. Da må man bare prøve å gjøre det beste ut av det, og finne andre ting man kan holde hjernen opptatt med.

    Damen fra klinikken sa de hadde fått beskjed om å stramme inn Covid tiltakene for de neste 14 dager. Som vil si at man ikke kan få behandling i ansiktet fordi man må bruke munnbind, etc. Da har jeg heller valgt å åpne opp en by bok på lese fronten! For det er en type terapi og relaxation moments for min del i hverdagen ♡ Oooh, gleder meg til å lese hva boken har å by på! Jeg skal komme mer tilbake angående hvilken bok det er, og om jeg kan anbefale den eller ei til dere.

    Åååh, fine dere! Det er goood stund siden vi har hatt Dua Dialog time med Feeldia Events! 😍 Det blir sååå godt for sjel, sinn og hjertet. Dua er noe vi som muslimer burde gjøre til vanlig i våres hverdag, når enn vi har mulighet. Som vi veit, vi har jo våres hektiske dager, hvor Dua generelt for enhver person innimellom kan gå i glemmeboken. Så da er det på tide med litt oppmuntring fra Feeldia Nettmagasin til å ta seg tid av sin dyrebare tid til å snakke med Allaah azzawajal.

    Om du ikke har vært med på Feeldia events før anbefaler Feeldia deg å lese gjennom denne POSTEN først ♡

    Så jeg håper du ønsker å bli med på dette online eventet for din egen skyld. For å komme nærmere Allaah azzawajal! ♡ Skriv ned datoen inn på telefon kalenderen din, for kommende onsdag 25. November in shaa Allaah. Eventet er som sagt et online event, og skjer der du befinner deg. Sett av 15 eller 30 minutter etter Isha bønn, til å komme i kontakt med Skaperen vår ♡ Snakk så mye du orker.

    Btw, jeg må beklage for å ha postet feil episode i forrige bloggpost for denne serien! Men, nå skal det in shaa Allaah være korrekt. Jeg skulle egentlig ha postet episode 8 sist gang, men postet istedet episode 7. Så se gjerne episode 8 her, om du gikk glipp av den ♡

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan. Lets roll episode 9, in sha Allah ☆ 15 minutter med konsentrasjon!

    God helg – Kjærleik ♡

    2