• VIDEO - TAFSEER OF SURAT AL FATIHA

    Diplom utdeling

    As salaam aleykom fineste dere ♡ Alhamdulillah, det regner om dagen, men livet smiler på en rar måte for det om. Håper du også har det bra hvor enn du måtte befinne deg. Yes da! Idag er det nemlig Diplom utdeling til alle dere som har deltatt og strevd for å få med dere enhver episode av online kurset Tafseer of Surat Al Fatiha av Shaykh Yasir Qadhi.

    Jeg regner med at de som har deltatt har gjort det for å tilbe og elske Allaah azzawajal, og for å søke kunnskap for Hans skyld. Dere skal vite at det er helt fantastisk gjort av dere! ♡ Godt jobbet, virkelig! 😍 In shaa Allaah vil dere bli belønnet for enhver intensjon dere har gjort. Og for ethvert minutt du har ofret for å ta deg tid til å se alle episodene serien har å tilby. Allahumma barik ♡ Gi deg selv en god klapp på skulderen, med en dæsj ydmykhet – Det fortjener du!

    Om du ønsker, for all del gå å kjøp deg en presang for å glede deg selv over å ha fullført et amazing mål i livet ditt. Honestly, knowledge is priceless! ♡ Kunnskap er noe av det beste som eksisterer på jord. Spesielt når man har en growth mindset mentality, det blir nyttig til enhver sammenheng. Og det er som å finne gull! Det å gå i dybden av Surat Al Fatiha og dens Tafseer er den beste følelsen ever, trust me! Det er noe enhver muslim burde ha på gjøremål listen sin.

    Jeg tror jeg in shaa Allaah har bestemt meg for hva neste kurs skal være! Omg, im sooo exited girls 😍 Gled dere, for det blir bra. Altså, vi er i midten av november nå, og jeg har liksom tenkt litt sånn frem og tilbake angående når vi skal starte med det kurset. Men, jeg tror at jeg vil starte opp med det in shaa Allaah i januar 2021. En heftig kickstart på nyåret – Prepare your mind for it! ♡ Når det nærmer seg vil jeg komme tilbake til mer nøyaktig info ang hvilket kurs det er, og oppstart. Snakkes ♡

    2