• FEELDIA EVENTS

    FEELDIA: QIYAM AL LAYL TIME 3

    As salaam aleykom og heii gorgeous females ♡ Håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg har hatt en minnerik helg, kan jeg vel si. Igår var første snø dag her borte ved meg, men snøen forsvinner nok sikkert ganske så snart om det regner tenker jeg. Jeg er egentlig litt sliten etter helgen, og kulda har klart å gjøre meg forkjøla. Som betyr at jeg ikke orker altfor mye akkurat nå, og at jeg selv har satt meg i karantene for 14 dager.

    Uansett, det er iallefall Qiyam al Layl time idag! 😍 💖 Om du ikke har vært med på eventet før anbefaler Feeldia deg å lese gjennom denne posten først.

    Håper du har gjort deg en intensjon om å bli med idag, beacuse its just SOOO WORTH IT! ♡ Selv om jeg føler meg syk akkurat nå, så skal jeg in shaa Allaah prøve å ihvertfall få til 2 rakaah med nawafil bønn for å be Qiyam al Lail Salaah. Det er kun for min egen del, og dine ekstra nawafil Salaah er kun til fordel for deg selv og blir registrert som gode gjerninger for deg til dommedagen. AMAZING! ♡

    Quran 2:148

    To every community is a direction towards which it turns. Therefore, race towards goodness. Wherever you may be, Allah will bring you all together. Allah is capable of everything.

    Så, om du vil bli med på dette kule online eventet, hvor enn du befinner deg i dag… Gjør intensjon om å tilbe og elske Allaah azzawajal ved å be til Hans Majestet. Etter Isha, sett av litt ekstra tid til nawafil Salaah. Som jeg alltid sier, å bare be 2 rakaah er sykt mye bedre enn å be 0! ♡ Ajr’en (belønningen) er sååå mye bedre og mer verdt enn alt som eksisterer i dette verdslige liv.

    Før Isha, finn frem ditt favoritt bønnene teppe. Gjør wudo med intensjon om å tilbe Allaah SWT, hvor du ønsker å bli ren før du skal stå foran Den alt Dominerende og Opphøyde. Sjekk sosiale medier før bønn, så du føler deg ferdig med Fb, Insta, chatter etc før Isha, så du kan konsentrere deg ultimat for å tilbe Allaah azzawajal. Be så mange rakaah du orker, and enjoy the Qiyam al Lail ♡ Husk å gi deg selv en klapp på skulderen, med en god dæsj av ydmykhet når du er ferdig. Det er en gave i seg selv at Allaah azzawajal guider oss til Siratul Mustaqeem for å tilbe Han ♡

    Utover dagen skal jeg ta meg litt tid til å sjekke mail og diverse… Og slappe av så mest så mulig, så jeg in shaa Allaah blir fortest mulig frisk! Ha en flotters onsdag, vakringer!

    1