• FEELDIA EVENTS,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    Upcoming: FEELDIA: QIYAM AL LAYL time 3 & THE ARMY OF SATAN – EPISODE 8

    As salaam aleykom og heii beautiful souls ♡ Håper uken har vært positivt givende for dere! Denne uken har jeg vært litt bortreist ifra hjemme, og det har vært ganske så deilig egentlig. Hjernen trenger å koble litt av, og øynene trenger å se litt andre ting. Ihvertfall nå i disse Corona tider… Man føler seg rastløs, det har iallefall jeg gjort. Det har vært digg å slippe å lage mat i noen dager! Haha. Å bli servert både frokost, lunch og god middag er veldig behagelig – Alhamdulillah ♡

    Dere… Da er vi in shaa Allaah snart igang med Qiyam al Lail time igjen! Åhhh, det blir fint det! Å be nawafil bønn og salaatul Qiyam al Lail er noe man oppfordres til å gjøre når som helst i livet, og så mest så mulig for å oppnå ajr (belønning) for våres akheera. Ikke at det bare praktiseres én spesifik og spesiell dag, hvor man stopper etter det. Men som det er nevnt i det andre innlegget under her, at Feeldia online events sine ibadaat (tilbedelses handlinger) også burde praktiseres i sin hverdag, in sha Allah.

    Om du er ny leser og ønsker å delta på dette online eventet med Feeldia, anbefaler jeg deg først å lese gjennom denne posten.

    Så! Sett av in shaa Allaah onsdag 21. Oktober til some worship time! Elsk 😍 Hva er nå bedre enn å prostrere til Allaah azzawajal noen ekstra ganger?! Beste tingen man kan gjøre i verden, faktisk! Som gir resultater som indre sjelefred, og ro i mentaliteten ♡ Synes det er så viktig å prøve å be Qiyam al Lail så ofte man orker og gidder. Det handler egentlig mest om å prioritere riktig, og legge det høyest mulig på prioriterings listen sin.

    Jeg av alle, og du av alle, burde prøve å sette av minst én dag i måneden til å prøve å be Qiyam al Lail. Som sagt, ikke fordi dagen du setter av er noe spesiell! Men fordi det da in shaa Allaah blir gjort, om man fører det inn på kalenderen og følger det opp. Det er ikke så mange av oss som prioriterer det med å be ekstra bønn i hverdagen, forutenom i Ramadan hvor vi ber Taraweeh. Så det å hente seg litt inn i det igjen i hverdagen er bare positivt! Feeldia events er ment som oppmuntring og øvelse til å praktisere ibadaat mer og mer! Det er først og fremst en påminnelse til meg selv ♡ før noen andre.

    Online eventet går simpelt ut på at hvor enn man befinner seg, så tar man seg tid til å be Qiyam al Lail, etter Isha bønn. Om du så kun får til å be 2 rakaah, så skal du tenke at det er mye bedre enn ingenting! ♡ Og at det registreres hos Allaah azzawajal! Men be såklart mer om du får til! More is always better! 😍

    Dere får ha en riktig god helg, så snakkes vi snart in shaa Allaah! ♡

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan. Lets roll episode 8, in sha Allah ☆ 15 minutter med konsentrasjon!

    2