• ISLAM

    Fenomenet Sannhet vs falskhet

    As salaam aleykom og hallo fineste skapninger! God mandag morgen! Disse fenomener som sannhet og falskhet har jeg undret over uttalige ganger gjennom livet. Hvorfor er jeg egentlig skapt, og hva er sant og hva er falskt? Jeg landet på at Islam er den eneste sannheten som eksisterer på jord, og at det er det som virkelig er meningen med livet.

    Det var alltid mange som nevnte at «alle har sin egen sannhet» og at alles sannhet er gyldig og ekte for den enkelte på det subjektive planet. For meg så ga det aldri noe rasjonalitet hverken mening, fordi i mitt hjerte måtte det kun være én sannhet, fordi det utgjør sannheten – Som skulle være perfekt for hele menneskeheten, og ikke bare for et enkelt individ, og deres ønsker. Fordi vi alle har ulike ønsker og meninger vi mener er bra for oss selv. Men kun Allaah SWT vet hva som er best for oss alle, i tiden som var, nå tid og i fremtid.

    Fordi som vi veit, så må det eksistere noe som er det motsatte av sannhet, og det er falskhet. Akkurat som at det motsatte av positivitet er negativitet. Det er to faktorer som er realistiske og ekte i livet som vi alle opplever daglig. Samme gjelder genuinitet/ sannhet og falskhet – Its real in our lives.

    Og det er enten eller, for noe så detaljert, og perfekt designet som meningen med livet, kan ikke være både sannhet og falskhet samtidig. Akkurat som at Skaperen og skapelser ikke kan være hverandre samtidig. I likhet med at vått og tørt ikke kan være både vått og tørt samtidig. Eller at Designeren av en mobil telefon ikke både kan være Designeren og telefonen (designet) samtidig. Det er umulig, and it doesnt make any sense! 😅

    Jeg har alltid vært utrolig opptatt av akkurat det der med hva som er sannhet og falskhet generelt, i mange tilfeller gjennom livet. Om det så er vedrørende religion, venner og relasjoner, utseende eller annet. Så når jeg spør meg selv, hva er det jeg liker og beundrer ved Islam, da kommer jeg alltid tilbake til det at jeg elsker Islam fordi det simpelt sett er The Truth of life ♡

    Og selfølgelig at Allaah azzawajal er den éne sanne Skaperen og er Al Qahhaar (Den alt Dominerende). Nettopp derfor er det min drivkraft og motivasjon til å praktisere Islam, til den grad jeg in shaa Allaah får til – Alhamdulillah For å få en dypere mening med livet, og dens forståelse bør man gi disse to faktorene om sannhet og falskhet høy verdi og anerkjennelse – For å klare skille mellom hva som er riktig og galt å praktisere i livet i henhold til Islam.

    Ønsker dere en awesome kickstart på uken! Stay positive – Cause its always hope and love with Allah SWT! Jeg skal videre på en kaffe date med ei venninne utover dagen! Det blir godt å skravle litt buisness og life, le og sosialiseres ♡ Hverdags gleder.

    4