• FASHION

    Sommerens innkjøp

    Jaja, Alhamdulillah for at bussene endelig har begynt å kjøre igjen! Før det, så føltes det litt ut som at den samme øde Corona tiden var tilbake, som vi opplevde i march. Hvor alle gater ble stille, kjøpesentre var stengt, usikkerhet var i tankene til folk, bussene gikk jo da… Men det bare føltes ut som en stillhet på noe vis, i likhet med den tiden, på grunn av streiken som har vært til nå, om dere skjønner.

    Egentlig så ville jeg vise dere denne sjarmerende rosa kjolen i sommer, da jeg kjøpte den! Men det kom alltid noe i veien, så jeg rakk ikke gjøre det før nå! Den er like fin å bruke på sommeren som nå til høsten føler jeg, fordi rosa nyansen er så skarp, intens og enestående. Like, seriously I just love it! I sommer har jeg brukt den hjemme med ei sort skjorte under. Den er bare sååå baggy og luftig, som vil si ELSK for min del!

    Synes den er skikkelig søt da, hvor den gir en ungdommelig frisk vibe, kombinert med office style og laidback bohemian style. Super kult! Da reflekteres det litt av hvert ved meg! ♡ Og nå kan man jo bruke den med en kul og varm sort genser under! Jeg kjøpte den fra Lindex, mulig de har den på salg enda.

    Idag skal jeg endelig ta mitt etterlengtede fotbad forhåpentligvis, som også går under min personlige Self Therapi section ♡ Elsker det, det er virkelig sååå godt for føttene, og spesielt hælene. Og ikke minst, men like godt for sinnet. Helgen min går egentlig bare til å re – innstille meg på å reise innover til Oslo igjen, tilbake til kontoret for å jobbe derifra, in shaa Allaah.

    Det blir deilig å komme seg litt mer i rutiner igjen, kjenner jeg. Noen ganger ønsket jeg at jeg var på det nivået hvor jeg klarte å planlegge hver eneste time og følge det opp, det er virkelig skills og selv disiplin! 😍 Jeg er ikke helt der nå, men in shaa Allaah en gang i fremtiden, muligens ♡ Det er goals, det. God helg, snuppiser! ☕ 💜 Lots of love.

    3