• FEELDIA EVENTS

    Upcoming: Feeldia – Gratitude day 1 & the army of Satan episode 8

    Halloen finfolk! ^^ Dagens tema, dere! Takknemlighet… Yep, det er så utrolig fiiiint i seg selv, det. Vi vet at takknemlighet er en stor del av Islam, det å sette pris på og oppriktig være takknemlig for alt vi har fått i våres personlige liv – Fra Allaah azzawajal ♡ Det kan også bli tilbedelse, om vi bare gjør niyah (intensjon) om å tilbe Allaah SWT. Så det mi vå alltid huske, vett! 😄 Hver eneste dag blir livene våres fylt med nye blessings, store og små, hvor noen er synlige, mens andre er usynlige. Men de er der, og det kommer flere! Man må bare lære seg å se de.

    Bare det at vi våknet idag, åpnet øynene våres etter en god natt søvn, fikk puste normalt, hvor igrunn kroppen fikk hvilt seg ut iløpet av den mørke natten. Kanskje sentralnervesystemet var fyllt med noen morsomme og inspirerende drømmer au – Det er noe å være takknemlig over, det ♡

    Det at vi ma shaa Allaah har fått tildelt våres 5 unike sanser, hvor vi kan se, høre, føle, lukte og smake, er SubhanAllah helt incredible! Via synet vårt opplever vi hele verden, fylt med haugevis av hverdags gleder som å se solen skinne i gul, rosa, og oransje nyanser. Vi ser skog i grønne delikate farger med alt det har å by på av ulike sopper, blomster, trearter, mose, hemmelige stier, og mye mer… Ved å høre kan vi kommunisere med hverandre, høre den fantastiske stemmen til foreldrene og vennene våres, og ha latterkrampe med dem når de ler, fordi vi hører dem. Det hadde ikke vært like morsomt om vi ikke hørte dem, nei.

    Følelser gir oss alt hvor enn vi er, vi føler kjærlighet, glede, sorg, impulsivitet, oppspilthet, ensomhet, angst, skremsel etc, alt som er nødvendig å føle i livet – Alhamdulillah for alt! Tenk hvor himla fint det er at vi kan lukte og skille mellom illeluktende lukt og en herlig god duft av f.eks roser og ildtopper. Tenk om vi hverken kunne lukte godt eller vondt – Så innmari kjedelig! Eller om vi ikke kunne skille mellom smaken av en fersk god bringebær juice og smaken av vatten. Alt dette er noe å reflektere over og vi kan aldri være nok takknemlig for alle godene Allaah azzawajal har gitt oss. Og Hans Majestet bare fortsetter gir… ♡ Allahuakbar.

    Plutselig er du 15 minutter seint ute til jobb, du hiver vannflasken og matpakken i den nye burgunder fine ryggsekken din, drar kjapt på deg skoene hvor du ikke rekker å knyte skolissene, engang. Du løpet så fort du kan ned for å rekke 17 trikken, og typisk, sjåføren ser deg mens han lukker døren og må kjøre videre. Du kjenner det kniper i magen, og stresset bare hoper seg opp fra alle kanter, fordi du veit at sjefen kan bli sur. Du er lei deg, sukker litt, og snur deg rundt med slitne tanker i bakhodet. Plutselig 2 minutter senere, ser du 31 bussen komme kjørende nedover, og du mumler «yes, takk Guuud!» for deg selv. Det er nettopp det! Vi merker ikke det en gang, men Allaah SWT hjelper oss med noe hver eneste dag. Virkelig! ♡

    Det er flere måter vi kan være takknemlige på i Islam. Det å konstant resitere «Alhamdulillah» på tungen er en veldig god ting å gjøre, både for hjerte, sjel og sinn. Man vil automatisk in shaa Allaah føle velbehag og føle seg takknemlig ♡ Så for selve Feeldia – Gratitude Day som er neste onsdag den 23. September 2020 medfølger det en challenge selvfølgelig, hihi. By the way, husk å notere ned datoen ned i kalenderen din!

    Oppgave 1

    Går ut på å resitere «Alhamdulillah» så ofte du bare kan iløpet av dagen, med intensjon om å være takknemlig mot Allaah azzawajal. Hvor enn du befinner deg, tenk bevisst på at du skal prøve å resitere det for å elske og takke Allaah SWT ♡ Gjør det på vei til bussen, på selve bussen og trikken, på jobb om det lar seg gjøre, og på skolen i friminuttene, i pausen, yep whereever you are, in shaa Allaah. Real healthy detox programming for mind, heart and soul is on! ♡ Gleder meg!

    Oppgave 2

    Forberedelser til neste onsdag 23. September for selve Gratitude Day er; skriv ned en liste over ting du virkelig er glad for og setter mye pris på, hvor du vil takke Allaah SWT for det. Skriv minimum ned 10 ting, det veit jeg at dere klarer! ♡ 📝

    Skriv ned 2 ting du er takknemlig for denne uken, 2 ting du er takknemlig for denne måneden, 2 ting du er takknemlig for de siste 6 månedene, 2 ting du er takknemlig for det siste året 2020 og 2 ting du er takknemlig for helt siden du ble født til idag. Se på arket, føl på det emosjonelle rundt det, og reflekter over hvor mye goder du har fått tildelt ifra Allaah SWT ♡ Til slutt, sett av 15 minutter til dua dialog med Allaah azzawajal, fortell Hans Majestet hvor mye du elsker Han, og alle punktene du er takknemlig for.

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan. Lets roll episode 8, in sha Allah ☆ 15 minutter med konsentrasjon!

    4