• BEAUTY

    Solkrem til høst hud

    God fredag, dere ♡ Åhh, selv om høsten er igang er det fortsatt bare såå innmari viktig å pleie huden sin. Litterally, like always! Jeg kan ha tørr og sensitiv hud innimellom, gjennom de forskjellige årstidene. Syntes heller ikke det er så veldig lett å finne gode produkter til det, og det med en rimelig pris! De som har tørr og sensitiv hud, vet hva jeg snakker om. Jeg kan ha en tendens til å reagerer på kremer jeg kanskje ikke burde reagere på.

    På grunn av at jeg har så sensitiv hud kan jeg f.eks aldri bruke noen typer øyekrem, i det hele tatt. Jeg har prøvd det flere ganger, og hver eneste gang, tro det eller ei, så ender jeg med å ha fått noen rynker av kremen dagen etter. Sprøtt? Yes, I know! Så jeg har sluttet helt med øyekrem, for å si det sånn.

    Mange hudpleiere jeg har snakket med blir faktisk overrasket over fenomenet. Men jeg synes ikke det er så uvanlig, for det skjer jo med huden min. Det har alltid bare vært sånn. Huden våres er veldig ulikt bygd opp, så noen tåler det ene og noen andre ikke. Sånn er det bare. Anti age kremer er biiiig NO for huden min, haha! Som sagt, jeg får motsatt effekt fordi produktene rett og slett er for sterke for huden min å takle.

    Denne dagkremen fra Bodyshop er utrolig god, ma shaa Allaah! Jeg synes det veldig behagelig at den er lett flytende og tynn i konsistensen. Jeg bruker den både som dagkrem og nattkrem om jeg ikke orker å bruke den andre kremen. Den er god å bruke etter rens om morgenen og for huden min gir den iallefall tilstrekkelig med fuktighet.

    Med årene har jeg faktisk prøvd å ta til meg det med at det er så utrolig viktig å beskytte huden sin mot sollys – Året rundt! Ikke bare på sommeren. Denne dagkremen har ikke all verdens mye solfaktor i seg, men det er heller ikke så lett å finne det i dagkremer. Vitamin E Day Lotion SPF30 har iallefall noe, og det er langt bedre enn ingenting! 😊

    Du kan kjøpe den her. Altså, en lett og melkeaktig ansiktskrem som både gir fukt og beskytter huden din mot UVA og UVB – skader. Ansiktskremen gir opptil 48 – timers fuktighet og inneholder antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. Den passer til alle hudtyper. Den er beriket med hyaluronsyre og er 100% vegansk ♡ Den er også drøy i bruk. Tror jeg hadde min mer enn 6 måneder iallefall. Håper dere likte fredags tipset!

    God helg, kose dere max! Så snakkes vi, in shaa Allaah ♡

    6