• HVERDAG

    Helgens inntrykk av demonstrasjonen

    As salaam aleykom og heii ♡ Denne helgen altså…! Ja, det har skjedd mye igrunn, selv om jeg bare har tittet noen minutter på TVen for å få det med meg. Altså, jeg sikter til mot – demonstrasjonen opp mot SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge). Først av alt så må jeg bare uttrykke hvor utrolig fælt det er at slike FARLIGE organisasjoner/ foreninger som SIAN faktisk eksisterer i Norge! Det er helt grusomt og veldig skummelt å tenke på at mennesker med slike holdninger og ideologer kan vandre fritt i nærheten av meg og andre søstre.

    Men, samtidig må vi ha mot nok til å leve og være oss selv 100 %, og ikke la oss knekkes av dem. For vi skal ikke frykte noe annet enn Allah SWT. Han er tross alt Al Muhaymin (beskytteren) og Al Aziz (Den mektige) ♡ Allah SWT sine 99 navn er SubhanAllah virkelig en lettelse å lese i seg selv! Det treffer seriøst hjerterota å reflektere over dems betydninger.

    Jeg føler egentlig at det kanskje er litt feil av meg å skrive om dette med SIAN fra én synsvinkel – Men samtidig bør det opplyses om også. For det dummeste man kan gjøre er å kaste mer lys på en ekkel organisasjon som dette, så de får flere tilhengere. Dere veit jo meg og mine synspunkter rundt det med å være med på demonstrasjoner generelt sett – Jeg liker det ikke, ser ikke noe poeng i joine det, for det er bortkastet tid. Det fører til aggresjon og brutalitet fra Satan, heller ikke fører det til noe endring, og det gjør mye mer skade for vår Ummah og folket enn hva det gjør godt.

    SIAN er som en gjeng tapere som prøver så godt de kan å provosere muslimer på alle mulige Satanske måter. De er rasistiske hatefulle mobbere, som prøver å finne offere for å fremkalle en provokasjon hos muslimer. Det er målet dems. Der de svake blant oss muslimer vil reagere og uttagere med en negativ holdning, slik at vi ALLE muslimer blir stemplet som the bad crowd. Sånn at vi muslimer og Islam blir stemplet som det «farlige, hissige, de som tyr til vold og det negative».

    Noe som overhodet ikke er sant, for Islam er en religion av fred og kjærlighet, om man bare tar seg tid til å åpne boken og lese Quranen. Man skal aldri basere en religion basert på menneskers handlinger, bortsett fra hos Profetene. Fordi uavhengig om man er muslim eller ei, så har vi mennesker følelser og vi alle gjør feiltagelser gjennom livene våres. Det betyr ikke at selv om en svak person som ikke klarer å kontrollere sinnet sitt og følelsene sine, dermed skal resten av det muslimske folket på hele jord få skylden for hva en ignorant person har valgt å gjøre. Det er feil og gir overhodet ikke mening. Er det Ida og Frida som har mobbet Lene, så må Ida og Frida ta skyld og konsekvenser for det. Ikke hele klassen, ei heller hele skolen.

    Jeg skjønner ikke at muslimer lar seg lure og provoseres av deres åpenbare plan… Jeg skjønner at SIAN folket er ekle mennesker med null kjærlighet i hjertet sitt, og at man kan bli sint, frustrert og dypt såret av det hele. Men allikevel, like come on. Vi som muslimer burde vite bedre! ♡

    Om SIAN vil demonstrere og spre hat, komme med grove trusler, brenne Quranen etc – Noe som er helt forkastelig og umenneskelig at dem gjør! Så fortsatt, IKKE gi dem oppmerksomhet, for det er nettopp det de ønsker fra oss. De ønsker at vi skal tabbe oss ut, det er en åpenbar felle! Ikke trå så du trår ned i det dype, sorte hullet – For vi alle muslimer kommer til å falle nedi sammen med deg og deretter få skitt kastet på oss alle sammen – Uten at vi har noe med det å gjøre.

    Det er dessverre det som blir resultatet og er dagens realitet. Det betyr, om SIAN vil demonstrere fremover, hold deg rolig og nøytral, for Allahs skyld. Bruk heller tid på å gjøre noe fornuftig – Som å lese Quran. For Norge har ytringsfrihet, sånn er det bare. Men, IKKE bli med på mot – demonstrasjoner, for det gir dem resultater, ved at folk ikke klarer å oppføre seg. Boikott mobberne helt, som sagt ikke gi dem oppmerksomhet! Mobbere fortsetter å mobbe helt til dem får respons. Slutter offeret å bry seg ved å gå fra åstedet, og slutter å gi dem oppmerksomhet, vil de selv en dag in shaa Allaah slutte med det idiotiske opprøret sitt. For ingen vil bry seg om dem.

    Anyway, mandagen idag byr på en propp full dag med travle ærender og møter for min del i hele dag. Har en time hos legen, som sikkert går fint. Etterfulgt av mer skriving og venninne kos utover dagen, in shaa Allaah ♡ Snx Xoxo

    4