• ARTIFICIAL,  CALLIGRAPHY

    Minimalistisk kunst

    As salaam aleykom søstre ♡ Åååh, jeg kan ikke skjønne helt at jeg ikke har tegnet slike tegninger tidligere! Its like a new crush, lol! Det trender jo utrolig mye nå med minimal konseptet, som det har gjort lenge nå, både med interiør, klær og i kunst. Jeg synes ikke minimalistiske bilder eller tegninger av mennesker og dyr er noe fint i det hele tatt. Uff, nei! Men city tegninger synes jeg fantastisk fint, spesielt når det er en kombinasjon med Calligraphy! Eller natur bilder, helt nydelig!

    Det som er positivt med det er egentlig at det er så sykt lett å tegne slike fine tegninger! Man trenger igrunn bare en pen/ blyant, ark og linjal, eventuelt en skisse fra Google som man kan tegne ifra, og farger om man har lyst. Farger gir det lille ekstra, synes jeg! Man søker bare opp f.eks «Minimal drawings» så får man opp mange gode eksempler. Linjalen gjør jo halvparten av underverket, så det er jo flott, haha.

    Om du vil ramme de inn og henge de opp hjemme i stuen din eller noe, bør man ha litt bedre ark enn vanlige A4 ark. Btw, disse 2 hadde bare sett så sinnsykt fine ut med gull rammer! Omg 😍 Anyway, ja, ark med litt bedre kvalitet! Altså, man må ikke men jeg foretrekker at arket er litt stivere da. Bare et tips ♡ Da finner man gode ark på Panduro, selv kan jeg bruke ark som er ment for akrylmaling, for synes de kan være like gode å tegne på. Jeg bruker blant annet denne blokken.

    For å tegne slike tegninger trenger man ikke noe særlig skills, man trenger bare å ville prøve, deretter repetere det i ny og ned så man blir flinkere. Det som er fint er jo å få den gode mestrings følelsen på at man har tegnet tegningen helt selv! Også kan man jo tillegge detaljer i tegningen som gjør tegningen mer personlig, og ulik fra den tegningen du har tegnet av. Det er stas og fint å ha en opphengt tegning på soverommet eller i stua som man har tegnet selv ♡ God fredag snuppiser! Love.

    7