• FEELDIA EVENTS

    FEELDIA – SADAQAA DAY 1

    Halloen sweeties! ♡ Føles litt ut som at jeg er første mann ut til å bruke jakke nå som høst brisen har begynt, mens folk fortsatt går i T skjorte ute, haha. Brrr, nei da hadde jeg fryst skikkelig, frysepinne som jeg er. Var på venninne date foregår, som var super koselig. Alltid godt med litt jente skravling og god mat for sjel og sinn.

    Jeg husker dessverre ikke hva restauranten het, for vi bare stakk innom sånn spontant uten å legge så mye fokus på hva selve restaurant navnet var. Men det var god mat, og fint lokale! Alhamdulillah ♡ Det irriterer meg litt at restauranter ikke har grov pasta å servere, det skal alltid være den vanlige usunne varianten. Men det er jo bare i ny og ned jeg spiser det, så da håper jeg det er greit, tihi. Herregud som vi lo av det nan brødet der, for jeg mener, var det bare oss eller var det nan brødet bare gigantisk! Det var heller ikke voldsomt mettende fordi det var så og si tomt innvendig, lol.. 😅

    Dere, det er Feeldia – Sadaqaa Day idag! 😉 Hope you are ready to give for the sake of Allaah azzawajal ♡ I know I am, in shaa Allaah! Som jeg sa sist, det er myeee bedre å bare gi bort 10, 50, 100, 200, 500, eller 1000 kr, enn å gi 0 kr. Alt av gode gjerninger vi gjør her i dunya blir registrert hos Allaah azzawajal. Det eneste som virkelig er verdt å bruke tiden sin på er hvordan man in shaa Allaah kan tjene mest mulig ajr (belønning) for vår akheera. Det er det som er i fokus og er relevant for en Islamsk Entreprenør!

    Du kan donere til for eksempel rahma eller Islamicrelief 🧩 🌺 Eller andre gode organisasjoner du har tillit til. Det er bare så virkelig godt for hjerterota å gi fra seg selv! Skikkelig, altså. Man utforsker sin sensitive, grådige og gavmilde side av seg selv på en gang, hvor man kanskje føler litt på forskjellig følelser. For min del er det ihvertfall ufattelig godt å gi fra meg selv til folk i nødsituasjoner etc. Til slutt burde man uansett tenke at man har gjort en veldig fin ting for Allaah SWT ♡ Så det blir en gjerning med 100 % positivitet, in shaa Allaah.

    2