• BEAUTY

    Den beste massasjen ever

    As salaam aleykom dere og god fredag! ^^ Gjennom livet har jeg prøvd ut så utrolig mange forskjellige type massasjer og hudpleie behandlinger, både her i Norge og i utlandet. Alt fra å gå til en profesjonell dyr massør og hudpleier til muslimske massører, andre som driver express massasje som f.eks på flyplasser og ulike spa behandlinger litt sånn overalt, egentlig.

    Det er flere steder jeg har blitt misfornøyd og føler jeg har kastet bort penger på folk som ikke kan jobben sin, desverre. Hvor jeg vet at jeg selv kan massere så mye bedre, faktisk! Det er sikkert fordi at gjennom utdanningen min har jeg hatt hudpleie som praksis, som har gjort at jeg har fått med meg erfaring og kunnskap om det.

    Vi lærte bl.a å massere kropp, hender, føtter, ansikt og hode på en profesjonell måte. Vi lærte også å utføre ulike spa og hudpleie behandlinger for ansikt med rens, dyprens, peeling etc, hånd og fotpleie, parafin wax behandling og annet. Så derfor klarer jeg å skille mellom hva som er en bra og dårlig behandling, ihvertfall for meg selv.

    Vi alle har forskjellig kropp og hud, og trenger derfor ulik hudpleie, hvor noe passer for den ene, men kanskje ikke for den andre 💅 Jeg har også erfaring med aromaterapi og Essensielle/ Eteriske oljer, åååh det er super spennende og gøy altså! 😀 A world for colorful me!

    Men litt tilbake til poenget! Thai massasje dere, yes! Det er den BESTE massasjen jeg seriøst kan anbefale noen. Omg, de er bare sååå flinke og veit hva de driver med. Det gjelder bare å finne det riktige senteret og den riktige massøren, da må man prøve seg litt frem på forskjellige steder. De finnes jo nesten overalt i Oslo, så det burde være lett å finne noen som passer.

    Er du glad i massasje, men ikke har testet thai massasje enda, then you missed something really good! 😅 For real… Ofte er thai massasje også billigere prismessig enn norske hudpleie salonger, og man kan få mer tid for pengene. De har flere type massasjer å velge mellom, som klassisk massasje, aromaterapi massasje, dypt virkende massasje, sports massasje, hot stone massasje etc. Thai massasje er på en måte en slags uttøying for kroppen, bare at massøren tøyer ut musklene og kroppen din for deg, hehe. Slik føles det alltid ut for meg iallefall, og det føles helt fantastisk ut! ♡

    Jeg vet noen sier at dem ikke er noe fan av å bli massert, men jeg tror egentlig massasje er litt som å spise sushi, haha. Det er mange som er skeptiske til å prøve sushi for første gang, og man må gjerne smake det flere ganger enn bare én gang for å like det. Det er litt sånn med massasje også, at man kanskje må teste det et par ganger før man blir komfortabel med det. For det er flere faktorer som er involvert.

    Nettopp det med å finne et riktig sted og massør med en god vibe som klikker med hjertet ditt. Altså, kunsten i å slappe helt av, føle seg trygg mens det pågår, being there mentally in the moment, og rett å slett å bare nyte det! Man kan til og med få massasje med klær på, om man ikke ønsker å være avkledd. Kanskje ikke aromaterapi massasje med oljer akkurat, men andre typer går fint ann. Om du ofte er stiv i muskulaturen eller har vondt noen steder pga overarbeid eller PC bruk, its definitely worth a try! ♡

    Kanskje noe å kose seg i helgen med! ♡ Atleast, I need to book myself a time soon! Have a awesome weekend, in shaa Allaah.

    3