• HVERDAG,  NLP - GROWTH MINDSET

    Klient review

    Dagen idag går til lunch med en av mine beste venninner nede i byen ♡ Fredags kos, altså! Det blir stas! Vi får se hvilken restaurant vi ender opp med, in shaa Allaah.

    Jeg vil gjerne dele en fin erfaring jeg har hatt med en av mine klienter den siste tiden. Som de fleste sikkert har fått med seg er at jeg driver som Livsstils Konsulent/ Life Coaching. Det for å hjelpe søstre med å nå sine gjøremål, og for å in sha Allah oppnå bedre livskvalitet og komme nærmere Islam og Allaah azzawajal. Så det er bare å kontakte meg om du ønsker noe form for veiledning ♡

    Denne klienten var ma shaa Allaah en super koselig jente som selv kontaktet meg, hvor jeg Coach’et henne gjennom en periode på 8 uker. Vi lagde en plan sammen, og hadde et veldig godt samarbeid. Hvor det var like givende for meg som det var for henne, bare på ulike måter ♡ Alhamdulillah

    Angående oppfølging er jeg selvfølgelig fleksibel og vi prøver alltid å finne et program som er tilpasset klientens behov og ønsker, samtidig som jeg kommer med mine tips og triks. Det som er helt genialt nå om dagen er jo at det finnes «talemeldinger» man kan sende i forskjellige apper.

    Jeg skal innrømme at jeg føler meg litt oldschool som bruker Skype her, når folk bruker Zoom om dagen! Haha ♡ Så foreløpig skjer dialog og oppfølging over Skype (telefon/ talemeldinger, ikke video), til jeg muligens går over til Zoom. Vi får se! Anyway, det er flere klienter som foretrekker opplegget med talemeldinger. Det er så fleksibelt med tanke på tid og at man kan svare på en talemelding når det passer vedkommende, istedet for å ha et fast møte. Men de som foretrekker faste avtale tider, kan også få det. Absolutely.

    Her får dere lese tilbakemeldingen jeg fikk fra en av klientene mine. Altså, jeg må bare rose denne klienten litt, for hun var så utrolig flink til å fullføre målene vi satt, Allahummabarik – Måtte Allaah azzawajal bevare henne, ameen! Klientene mine betyr så mye for meg, og jeg elsker å hjelpe folk for Allaah SWT sin skyld – It’s my passion! ♡ Så jeg håper jeg in sha Allah får hjulpet og støttet flere gjennom livet.

    Jeg driver også som Konsulent veileder for ungdom (jenter). Om du føler at du eller noen du kjenner står fast i livet, eller er stresset over hverdagens utfordringer, så er du velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende konsultasjon. Så om du ønsker kan vi sammen prøve å få til en positiv forandring for å lette litt på livet, in sha Allah.

    Hos meg kan du fint være anonym, og være trygg på at dine hemmeligheter forblir hemmelige – Fordi Feeldia har taushetsplikt. Jeg har mye forskjellig type erfaring gjennom livet som gjør at jeg er veldig open – minded. Så her kan man prate om absolutt alt – Venner, familie, musikk, tabu belagte ting, skole, fest, rus problematikk, kjæreste problemer, Islam og religion, dobbeltliv, you name it… Tjenesten er også gratis ♡

    Før jeg begynte å drive mitt eget som Livsstils Konsulent med Feeldia, jobbet jeg innen ulike helsetjenester. Hvor jeg både er autorisert, har faglig kompetanse og erfaring med forskjellige helsepersonell.

    Jeg fant ut at jeg ville drive med noe som var mer konkret meg og min personlighet og min lidenskap. Altså, Da’wah, Coaching og være behjelpelig mot folk for å øke livskvaliteten deres på et subjektivt plan. Jeg ville drive noe eget hvor jeg kunne styre, planlegge selv og være mer fri og fleksibel. Så hjalp Allaah azzawajal meg med det, AllahuAkbar. Så om man bare har troen på seg selv, bruker riktige ressurser, og gjør dua om ting hos Allaah SWT så går visjonene våres in sha Allah i oppfyllelse.

    So girl, text me if you like some guidance ♡

    3