• FASHION

    New in for these summer days

    Velkommen å kjære vakre Juli 2020! Denne uken har gått så fort og vært veldig travel! Besides that, i det siste har det kommet sååå mange nye fine klær, sånn overalt. Med kule design og materialer, også er det så mye salg på gang! Dette året har jeg bevisst kontrollert shoppingen min ganske mye faktisk, alhamdulillah. Har unngått en del det der med window shopping, for ser man noe fint så vil man jo gjerne ha det, hehe.

    Allikevel kom jeg over denne nydelige kjolen her. Den er bare så innmari fin på! Ååå, den gir meg skikkelige sommer vibes, altså… Den tar meg lett til Bahamas hvor jeg samtidig føler meg fin, men også litt bambus, om jeg kan si det slilk, haha!

    I den seneste tiden har det gått litt i beige’e nyanser her. Ofte synes jeg bare plain beige kan bli litt tørt og kjedelig, samtidig som det egentlig er ganske pent og elegant også. Spørs helt på humøret mitt og dagsformen. Får skylde på det. Denne kjolen er så delikat med det sorte mønsteret av friske blader. Digger den, for den gir det lille extra, også er den veldig behagelig å ha på. Sånn luftig og fin, som er designet for å være ganske oversize ♡ Loving it.

    Kjolen er ifra Gina Tricot. Jeg prøvde å finne kjolen online, men tror ikke den er der lenger dessverre. Ellers skulle jeg gjerne ha lagt ut link til dere! Butikkjeder får jo så sykt på mye påfyll av klær konstant, så er vel ikke så rart i heller at den er borte fra siden. Men jeg tror man fortsatt kan finne den i fysiske butikker her og der, in sha Allah.

    SubhanAllah, som avtaler og alt mulig har vinglet frem og tilbake på kalenderen idag! Hadde i utgangspunktet tenkt meg innover til byen, så ble det utsatt, men nå blir det en tur allikevel, in sha Allah.

    I siste liten fikk jeg alhamdulillah satt opp en time for en skjønnhets behandling. Forrige gangs resultat ble ikke helt som forventet, det merket jeg etterhvert. Innimellom kan det ta noe tid før man ser det endelige resultatet. På generell basis angående de fleste hudpleie behandlinger, altså. Men behandleren tilbydde meg en ny time. Så snilt av hun, og er veldig takknemlig for det! ♡ ^^

    Tatt med meg paraplyen, i tilfelle regnet vil si hallo. Kjøpte meg en ny en fra H.M her om dagen, den var bare så himla søt! Rosegold paraply liksom, er det mulig! 😍 ♡ Det frister ikke så veldig å gå rundt i regn egentlig, hvertfall ikke når jeg har fått hull i skoene mine. Kanskje det har skjedd fordi jeg putta dem i vaskemaskinen, haha! I dunno! Må seriøst skaffe meg nye sko sånn ganske snart, iallefall.

    God helg beautiful souls! Kjærleik ♡

    3