• FEELDIA EVENTS

    Feeldia – Gift someone day 1

    Idag er det tid for å gjøre en Sunnah og tjene litt ajr, in sha Allah. Yay! 😀 Så, velkommen til Feeldia sitt første «Gift someone day» online event! Det er faktisk en Sunnah å gi presanger til hverandre i Islam – Ååå Allahummabarik så nydelig, sier jeg bare! ♡ For hva er hverdagsglede for deg? De små gledene i hverdagen er de vi oftest er aller mest opptatt av, og det er så fint at man kan dele de med hverandre, og det på et Sunnah vis.

    Alt som vår kjære elskede Rasulullah SAW har gjort i sitt liv er bare helt fantastisk, for han er det beste forbilde og eksempelet som noen gang har eksistert på jord. Og btw, jeg gleder meg sånn til jeg skal begynne å skrive om hans liv etterhvert, in sha Allah. Håper dere henger med da! Det sies at man kan øve seg på å «skape lykke», men jeg som muslim tror ikke på lykke/ luck – For det eksisterer ikke. Jeg tror på Quran og Sunnah som gir EKTE sjelefred ♡ Og hva er bedre enn å praktisere det? Nothing, because Islam gives positive results!

    Konseptet for eventet går simpelt ut på at man skal gi en presang til en du har har lyst til å gi en presang til, kun for å glede vedkommende og for å tilbe Allaah azzawajal ♡ Kun for å gjøre en fin og positiv handling i livet, in sha Allah. Selv om det er et online event, gjør du det selvfølgelig bare der du befinner deg i livet.

    Om du føler deg litt uforberedt fordi du kanskje ikke har fått med deg eventet, eller har glemt det bort imellom tiden, så kan du lese om det her. Men stress ikke, for du har in sha Allah fortsatt tid på deg til å skaffe en presang for å glede noen, om du vil – Ditt liv, dine valg! But, hvorfor ikke ta initiativet, både du og vedkommende kommer sikkert til å få en super fiiin opplevelse som du ikke kommer til å glemme med det første, in sha Allah! 😍 👑 LOVE it is.

    Lets create a positive vibe, in sha Allah! Jeg har vært ute å gått meg en liten tur, koselig altså!! ♡ Håper dere koser dere!

    4