• NLP - GROWTH MINDSET

    Stepping out of the comfort zone – Oppgaver

    As salaam aleykom og god morgen folkens! ^^ Håper dere har hatt en god natt søvn etterfulgt med en næringsrik frokost! I sommervarmen har jeg tenkt litt på at det er en god idé å fortsette NLP innleggene mine med medfølgende oppgaver.

    Om du har lyst til å være med på å forbedre deg som person både på privaten for ditt personlige liv, og på det profesjonelle planet, er det en god idé å henge med! Hvor du reflekterer og du forhåpentligvis får litt mer oversikt og system over deg selv og ditt liv. Så bli gjerne med på å gjøre disse oppgavene for deg selv, om du vil. Det er for ens egen gevinst! ♡

    Den beste måten å lære på er å teste seg selv etter å ha lest. Altså, man settes på prøve. Det for å få en smak av handlingen, og føle og kjenne på følelsene det gir deg. Observere undeveis… Ta ting med tålmodighet, med et mål i sikte og tenke på hva slags utfall man vil ha. Ha som fokus og motivasjon at man vil steppe ut av komfortsonen for å oppnå neste level hos deg selv.

    Mål er alltid individuelle mål! Man skal aldri sammenligne sine egne mål med noen andre sine mål. For dine mål er unike og er for deg selv og din progresjon. Mål kan handle om og kan settes for hva enn som er viktig for deg. Det er ikke noe limit – Be creative! Det kan være alt fra f.eks i karriere/jobb sammenheng, innen studier som du vil oppnå, innen trening, innen ulike hobbyer og kunst hvor du vil lære deg noe nytt, innen Islam hvor du vil komme nærmere Allaah SWT, etc ♡

    Først av alt, finn deg en notat bok og penn som du synes er fin og motiverende! Skriv ned disse spørsmålene og svar på dem i boken. Svar så direkte, konkret og detaljert så mulig, i korte setninger. De trenger ikke å være lange, med mindre du selv ønsker å få ut tankene.

    Enten kan du bare svare på spørsmålene og reflektere over dem. Eller så kan du ta for deg et ekte mål du ønsker å oppnå, for å gjøre det mer realistisk og satse på progresjon, in sha Allah. Det anbefales!

    1. Hva var din identitet for 3 år siden? Hva er din identitet nå i dag, og hvem ønsker du å være innerst inne?

    2. Hva er ditt konkrete mål? Spesifiser.

    3. Hvilken faktor er det som gjør at du holdes tilbake for å bli den du egentlig ønsker å være, eller det du ønsker å oppnå?

    4. For å oppnå progresjon, må man steppe ut av komfortsonen. Nevn 3 ting du kan forandre på/ gjøre for å komme et steg nærmere målet ditt.

    5. Hvilke ressurser fra deg selv kan du bruke bedre, som du vet du er god på?

    6. Om en måneds tid, hvordan kan du bevise for deg selv at du har klart å komme et steg nærmere målet ditt, eller har klart å fullføre målet ditt?

    Fristen for å besvare dem er til fredag 19.juni 2020, in sha Allah. Dere kan gjerne sende meg oppgavene deres på melding, om dere ønsker å bli sett eller å komme i dialog.

    May Allaah azzawajal bless your actions, and give you what you need. Ameen.

    Ha en fin start på uken, in sha Allah!

    3