• BEAUTY

    Naturlig hårkur: 3 måneders update

    Jeg tror sommeren har kommet nå, og det føles herlig å sitte ute i den grønne hagen min å blogge herifra. Utrolig nok rekker det god WiFi ut hit, så det er awesome å ha et hage kontor! LOVE it! Det er så mye jeg skulle ha rukket å gjøre den siste tiden, som det å få tatt ned Eid pynten og få ryddet det bort. Im on it for å si det sånn.

    Angående den naturlige hårkuren, endelig kommer jeg med en oppdatering til dere av den! Det har tatt sin tid, jeg vet. Men det er like greit egentlig, for det har da gjort at jeg har fått testet ut kuren i hele 3 måneder. Jeg startet jo med den først når jeg var i Dubai. Ingrediensene har jeg justert litt på, for å gjøre det simpelt og motiverende å slenge sammen kuren til bruk i over lengre tid.

    Ærlig, så føler jeg meg litt flink som har så og si klart å kure håret mitt minst én gang i uken i en periode på 3 måneder. Kanskje det har vært én eller 2 ganger, hvor jeg ikke har rukket nøyaktig å kure det innen en uke og gått et par dager over. Foruten om det har jeg alltid prøvd å ta meg tid til det, selvfølgelig for min egen del, men også for å komme med en god oppdatering til dere ♡

    Seriøst, det er utrolig hvordan kun 3 naturlige ingredienser kan ha en så bra effekt! Det har gjort håret mitt mer glansfullt, og det tror jeg er på grunn av egget. Jeg merker at det betydelig har styrket håret mitt og gjort at jeg mister mindre hår. Det er et kjempe pluss i boka mi! Det er helt naturlig å miste hår i perioder. Håret vårt trenger både fukt og protein for å holde seg sunt, og denne inneholder begge deler. Jeg bruker egg for å tilføre protein, og olivenolje og kokosmelk som gir fukt. Deilig kombinasjon!

    Så istedet for å bruke masse penger på dyre frisør produkter (med det aller første), hadde jeg heller først prøvd å teste ut denne kuren i 2 – 3 måneder, and see how it goes. Frisør produkter kan absolutt være gode produkter, men det kan også inneholde mye rart som sulfater og parabener.

    Og husk, som jeg har nevnt før, vi alle har en ulike hodebunner med forskjellig pH verdi, hudtype og hår type. Så selvfølgelig kan resultatet variere fra person til person. Men jeg håper dere prøver den ut, in sha Allah ♡ It’s worth a try. Jeg kommer in sha Allah til å fortsette å bruke den!

    ♡ 1 egg – Bruk hele egget, både plommen og eggehviten ♡

    ♡ 2 spiseskjeer økologisk oliven olje ♡

    ♡ 2 spiseskjeer økologisk kokosmelk ♡

    Jeg liker ikke å bruke kalde produkter i håret, så jeg prøver å huske å ta ut egget fra kjøleskapet et par timer i forveien. Deretter sleng sammen alt i en liten skål og miks det godt sammen! Maser det godt og jevnt ut inn i hodebunnen med fingrene, i rundt 5 – 10 minutters tid. Tro meg, det går fortere enn hva du tror! Dra kuren gjennom hele håret og ned til tuppene, for de må vi ikke glemme.

    Etter du har masert inn alt, sett håret gjerne i en strikk og surr et håndkle rundt håret så du ikke blir kald, eller så det ikke lekker noe her og der. Sitt og nyt hår masken med en god kopp te med favoritt boken din i fanget i rundt 45 – 60 minutter. Dermed vask det ut med Shampo ♡ Det er lett å vaske det ut! ENJOY!

    5