• FOODILICIOUS,  RAMADAN & EID ♡

    Iftar tips ♡ Fullkornspasta med mango

    SubhanAllah, der er nesten litt rart hvor Ramadan blir av seg! Hver morgen forsvinner en etter en luke til i Ramadan kalenderen min, og det føles faktisk litt trist ut, for den blir seendes så tom. Det går så fort gjennom svingene her, og man rekker heller ikke alltid å krysse av absolutt alt på sjekk listen. Det å sitte oppe til Fajr som begynner kl.01.14 er ikke alltid like lett, selv om jeg selvfølgelig får det til. Når tiden nærmer seg, kjenner jeg at jeg er passe trøtt. Men GOD trøtt, kan man vel si.

    Tid for Iftar tips, skjønneste dere! ♡ Etter lange dager med fasting i Norge er det sikkert mange som gleder seg til å åpne fasten, hehe.. 😀 Denne fullkorns pasta salaten med mango er bare helt AMAZING, det skal jeg si. Det er reine sommerfesten, bare at det skjer i munnen! Denne er supergod med brød, rundstykke eller hvitløksbaguett til, if you like to add something.

    Selvfølgelig kan hvitløksbrød være godt for smaksløkene mine innimellom, men generelt er jeg lite fan av hvitt brød, så jeg spiser alltid det groveste brødet man kan finne på butikken. Hvitt brød er nesten krise for meg haha, for det gjør meg aldri mett. Så det vil si at jeg så og si aldri spiser hvit pasta heller, med mindre en café ikke har noe annet å tilby.

    Av pasta liker jeg å bruke Fusilli sin fullkornspasta, den er så mye bedre! Men her gjelder det smak og behag selvfølgelig! ♡ Og de hvite sukker kulene som jeg elsker, som nevnt tidligere, jeg aner dessverre ikke hva de heter – Men dere finner de på utenlandske butikker. De gjør salaten spesiell, for du får et hint av sukkerspinn følelse i deg, hehe. Soo, totally worth finding them.

    ♡ Oppskrift ♡

    1 neve Fusilli fullkornspasta – (eller så mye du ønsker å spise) kokes i 15 – 20 minutter

    1 halv mango skjært opp i middels store biter

    1 spiseskje solsikkekjerner

    Din favoritt salat (jeg bruker ferdig kuttet salat fra Coop) – Middelhavs salat

    Salt og pepper – Smak deg til

    1 teskje kalonji (Black seeds)

    1 neve friske bringebær

    2 spiseskjeer rømme

    Majones – Tilsvarende mengde av rømmen ca

    1 kuttet gulrot

    4 – 6 cherrytomater kuttet i halv

    1 neve Chatham village Krutonger (Eller andre krutonger) – Hell over krutongene helt til slutt, så de holder seg crispy

    Hvite sukker kuler – Så mange du ønsker

    Litt saft fra en fersk lime eller ifra flaske – Smak deg til

    Kokos masse – Dryss over gjennom lagene

    Miks alt godt sammen! Avkjøl pastaen enten med å helle kaldt vann over mens du har pastaen i en sil, eller legg den i kjøleskapet i 15 – 30 minutter.

    Koooos dere!

    Håper det smaker, in sha Allah ♡ ^^

    4