• FEELDIA EVENTS

    Upcoming: Feeldia – Dua Day 1

    Alhamdulillah for at vi våknet idag ♡ Another blessing sammen med den gode kaffen min som jeg nyter i øyeblikket! Å sette pris på enhver dag er så viktig det, for det er virkelig ingen garanti for at man skal åpne øynene sine automatisk dagen derpå. Hver natt før jeg legger meg tenker jeg at jeg in sha Allah skal gjøre alle disse tingene, men en avsluttende setning popper automatisk opp i hode mitt, som sier «HVIS jeg overlever natten og våkner opp i morgen». Derfor er det så fint å alltid tilføye «in sha Allah» når vi sier at vi ønsker å gjøre noe ^^

    Seriøst, en av de siste gangene jeg satte meg på flyet. Jeg trodde ikke mine egne ører når piloten sa det han sa gjennom høytaleren. Han nevnte en av mine verste mareritt som jeg kant tenke meg. Uff, det han sa var «everyone fasten their seatbelts, because we are going to pass a TORNADO now!» Tror dere at jeg ble satt helt i sjokk eller! Ja fy søren. For SubhanAllah, tenk jeg overlevde, Alhamdulillah! Vi alle på flyet kunne dødd på bare noen sekunder, SubhanAllah. Det er nesten for vanskelig å beskrive den urolige følelsen innvendig som jeg følte, fordi for meg er det til og med vanskelig å bare se på bilder av tornadoer, det gjør meg nesten fysisk kvalm og urolig. I guess vi alle har vår greie ang hva vi syntes er skummelt, hehe. I survived a tornado, med andre ord.

    Men, til det som er i fokus nå! 😀 Velkommen til Dua Day med Feeldia nett magasin. Vi alle har typisk travle dager med jobb, ulike prosjekter, familie, barn og venner, selv i Covid days. Viktigheten med å bli kjent med Allaah azzawajal ved å snakke med Han som vi snakker til hverandre kan fort bli nedprioritert og glemt.

    En av de viktigste metodene for å bli guidet og dominert til riktig retning, altså til Siratul mustaqim er ved å løfte hendene våres og snakke med Allaah SWT. Be Han allmektige, den mest nåderike om å hjelpe deg, og guide deg til sannheten. Be Han styrke deg mentalt ved å styrke dine egne ressurser, og be Han hjelpe deg med å søke kunnskap om Islam og religion. Be Han om støtte og hjelpe deg til å ta de riktige valgene i livet, så du in sha Allah kommer nærmere Allaah SWT og føler Hans kjærlighet ♡ Si til Hans Majestet at du trenger Han, Allaah azzawajal elsker at vi er i need of Him og tar kontakt med Han for å belage oss på Han med tilliten våres. Spør om å få en Ramadan fylt med masse gode gjerninger som vil in sha Allah veie mye på dommedagen som vitne for deg ^^

    Det ideelle er jo å gjøre Dua hver eneste dag, men det er det ikke alle som får til, og det forstår jeg så godt, for vi alle er på ulike «nivåer» av Imaan. Så hold av onsdag den 29. April 2020 til Dua Day, in sha Allah ♡ Legg det inn i journalen din og på telefonen, så du ikke glemmer det. Oppgaven vil gå ut på å tømme hjertet sitt og prate genuint gjennom Dua Dialog med Allaah azzawajal i 15 – 30 minutter, etter Isha tid i løpet av kvelden, in sha Allah. Jeg synes det er fint å ha det litt konkret for da veit man hva man skal forholde seg til ♡ Åååh dette blir så fantastisk, in sha Allah!

    5