• FOODILICIOUS,  HVERDAG

    Skogstur etterfulgt med digg lunch

    Åhh, endelig fikk jeg meg ut i det nydelige solværet og inn til skauen. Jeg håpet så inderlig på at Allaah SWT skulle gi meg godt vær for å gå på tur, og det gjorde Hans Majestet ♡ Ærlig, det bare føltes såå innmari godt å føle duften av skog! Faktisk så føler jeg at bare flere og flere er ute å går nå, og at folk har begynt å holde lite avstand til hverandre med tanke på Covid, det synes jeg egentlig ikke noe om. Jeg synes ikke å holde 1 meters avstand ifra hverandre er nok! Gå gjerne på tur alene eller med folk, men det bør minst være 2 meters avstand ifra hverandre, mener nå jeg iallefall.

    Egentlig var det en skikkelig hektisk morgen hvor jeg hadde en ærend jeg skulle rekke, og jeg var så sikker på at jeg kom til å bli sein, men nope det gikk nå visst bra. Så måtte jeg parkere kjapt, klare å finne riktig etasje i tide, hvor jeg gikk av heisen på feil etasje twise, litt frustrerende i sekundet når man allerede har dårlig tid, hehe. Men alhamdulillah alt gikk bra.

    Nydelige lille hvitveis ♡

    Tiden er som regel alltid med meg, som betyr at jeg sjeldent er seint ute til vanlig. Derfor tror jeg at de sjeldne gangene jeg kan være sent ute, gir meg litt ekstra dårlig samvittighet, for jeg vet at jeg kan prestere bedre. Ved å bare planlegge bedre, in sha Allah ♡ Men det er typisk at vi planlegger noe, mens Allaah azzawajal har planlagt noe for oss allerede ☆

    Snakk om å være sulten etter en god tur, så jeg lagde meg en digg youghurt bowl med deilig frisk mango som base. Sååå himla godt og kjapp lunch altså! Mmm ♡ Det må ikke alltid være en smoothie bowl skjønner du, yoghurt kan også fint mette magen i noen timer om du blander det med noe digg og holdbart.

    Kvakki kvakk, haha søtingene ♡

    Kjøper jeg ting bare fordi de er rosa, yepp! Why not, it makes me happy ^^ og det smaker oftest best også – For meg.

    Oppskrift

    2 mango yoghurt

    1 mango (jeg brukte ca halve)

    1 spiseskje solsikkekjerner

    1 spiseskje kokosmasse

    1 neve bringebær

    Litt mandler

    Wippss, lettere blir det ikke! ♡ Kosekos

    6