• FEELDIA EVENTS

    Feeldia – Tahajjud Night 1

    God onsdag dere ♡ Åååh, ikveld er altså eventet Tahajjud Night etter Isha tid, in sha Allah. Er ikke det bare helt AMAZING? ♡ Det at i kanskje noen ulike hjem her ute i Norge, samles vi med kjærlighet og samhold på grunn av et online event hvor vi har intensjon om å tilbe og elske Allaah azzawajal ved å be frivillige Salaah – Det varmer i hjertet!

    En liten Moské som jeg var i, i løpet av Dubai turen – Så NYDELIG design, ma shaa Allaah

    <3

    Hvor skjer eventet? Altså, vi ber i våres egne hjem. Om så bare én person der ute er med på eventet, KUN for tilfredsstille Allaah SWT og for å prøve å komme nærmere Hans Majestet, så vil det være til fordel for henne selv, hvor hun samler opp ajr (belønning) for å in sha Allah entre Jannah. For min del, jeg bryr meg ikke om hvor mange som joiner, for det er overhode ikke tallene som er viktige for meg. Allaah SWT styrer selv hvem Han vil guide til å utføre gode gjerninger. Men å opparbeide oss ajr, det er viktig for oss alle!

    Min oppgave er bare å dele ut invitasjoner og formidle budskap til vår Ummah, resten er opp til Skaperen, in sha Allah. For det er kun Allaah SWT som kan åpne et låst hjerte og guide vedkommende til Siratul mustaqim. Jeg er så evig takknemlig for at Han allmektige har gitt meg muligheten til å dele ut invitasjoner, for det er en gave og blessing i seg selv – Alhamdulillah ♡

    Mitt nye Salaah teppe ♡ Rose Gold!

    Så females, etter Isha gjelder det! Håper dere er mentalt innstilt, for det blir SÅ BRA in sha Allah. Tenn noen fine lys rundt deg, for å skape en KOSELIG og LUN atmosfære. Gjerne duftlys om du vil. Demp lyset. Ta frem ditt favoritt bønne teppe, by the way jeg har fått meg 2 nye, og jeg liker de kjempe godt! Gjør Wudo for å bli både fysisk og spirituelt ren for Han ♡ Kle på deg maxiskjørt, kjole eller abaya med din vakreste hijab og gjør intensjon om å be Salaatul Tahajjud eller Qyam ul Lail. Prøv ditt beste å ha kusho. Be så mange rakaah du orker, because everything counts, in sha Allah. Håper ditt hjerte blir fylt med fred, og måtte Allaah SWT akseptere våre gode gjerninger, ameen ♡ Ha en nydelig natt!

    4