• NLP - GROWTH MINDSET

    Be your own Best friend

    Dere må hilse på naboens nydelighet, Tiger heter han! SubhanAllah er det mulig å være SÅ SØT?! Virkelig, ma shaa Allaah ♡ Åååh, bare se på han da… En ekte koseklump som ser ut som vanilje iskrem, hehe!

    Jeg har mine gode venninner rundt meg, som alhamdulillah stiller opp whenever I need them, og det setter jeg utrolig mye pris på ♡ Men allikevel tror jeg det aller viktigste for meg gjennom hele mitt liv faktisk har vært å være selvstendig hvor jeg er min egen bestevenn. Det å være uavhengig av andre, selv om de er der for deg. Eller, rettere sagt, jeg har 2 bestevenner! Den ene er meg selv selvfølgelig, og den andre er ikke noen annen enn Allaah azzawajal Himself ♡ For meg så har alltid lojalitet og genuinitet overfor falskhet vært kjempe viktig, det er kvaliteter jeg ser etter hos andre, før andre kvaliteter.

    FLUFFY LITEN PRINCE ♡ AWWW

    Gjennom livet støter vi på mange ulike folk som krysser våre veier, både gjennom fine rosa rike soloppganger og grå haglete dager. Enten er de kommet for å bli mens andre kun er temporære, som gjerne passerte livet vårt for å lære oss noe. Jeg har skjønt gjennom livet at det mennesket man kan stole mest på overfor noen andre, i de fleste tilfeller, iallefall i mitt tilfelle, er meg selv. Du vil alltid være den personen som forstår deg selv best, hvor du kjenner til ditt eget hav med dine dypeste hemmeligheter, og dine personlige grenser. Det er du som kan ta ansvar for dine egne handlinger, bry deg om din egen helse på en måte som ingen andre kan bry seg om. Du kan fortsatt se de hvite glansfulle perle tankene dine, selv om det iblant ser sort og mørkt ut på bunnen av havet. Som andre ikke kan føle eller se, så kan du fortsatt se dem om du bare leiter lenge nok, hvor du blir bedre kjent med deg selv, gang etter gang.

    Det å stole nok på seg selv, og gjøre seg uavhengig av andre kan ta tid og kan trenge mental trening. Self love og Self care er så utrolig fint og viktig, når man gjør det på riktig måte – Uten å være egoistisk mot seg selv eller andre. Mange ganger lengter mennesket etter omsorg og «magiske» støttende ord hos andre, som er helt naturlig at vi gjør. Men det BESTE er om man klarer å heie på seg selv, ved å være sin egen bestevenn! ♡ Hvor du alltid forteller deg selv at du in sha Allah SKAL klare det, med Allaah SWT sin hjelp. At du sier og tenker nøyaktig de samme støttende ordene til deg selv, som du ønsker at en annen nær venn/ bestevenn skal fortelle deg. Vi må være flinke med å si de omsorgsfulle tankene våres til OSS SELV når vi står i en sårbar og vanskelig situasjon, som vi ville ha sagt til venninnene våres. Gi deg selv en klapp på skulderen iblant, med en tonn med ydmykhet selvfølgelig. Sett alltid selvstendighet øverst på listen, dere ^^

    » Girl, det er alltid rom for forberdrings potensiale, men du er også BRA NOK som du er! Selv om du innimellom får kviser og uren hud, så er fortsatt huden og ansiktet ditt så utrolig nydelig. Det gjør ingenting om det har poppet ut noen grå hvite hårstrå her og der, for det vil skje hos alle. Gjør alltid det beste du kan innenfor trening, men om du fortsatt har litt fett hengende igjen på magen, så kan du enten fortsette å prøve å bli kvitt det, eller bare elske og akseptere deg selv for hvordan kroppen din ser ut. Ikke bry deg om hva andre tenker om deg! Tenk på din egen mental og fysiske helse først og fremst, always. Uansett hvor mye du har syndet, så er det alltid en vei tilbake for å finne Allah azzawajal ♡ Han venter på at du skal komme gråtende til Han – Så Hans Majestet kan lindre smerten din og gi deg Sakinah i hjerte. Allaah SWT er den mest barmhjertige og Han ELSKER å tilgi. So its all gonna be fine, in sha Allah. Always have faith! »

    Be your own Best friend – Snakk og fortell DEG SELV de samme støtte ordene som du ville ha sagt til den nærmeste du er glad i!

    Skriv gjerne ned et lignende og betydningsfullt avsnitt (som det eksempelet over i rosa skrift) hvor du skriver ned alt du ville ha sagt til ei annen venninne for å støtte henne, og les det om og om igjen – Men tenk heller at budskapet i seg selv er til deg ♡ God helg, snuppiser!

    4