• DUNYA,  INTERIØR

    Interiør wishlist – 1

    1.HER2.HER3.HER4.HER5.HER

    Åååh, da var det faktisk på tide å skrive et innlegg om interiør! ♡ For jeg er super glad i alt innenfor det. Alt fra farger, deres ulike og unike stiler fra møbel til møbel, fasonger og nydelige myke stoff som er med på å skape gode atmosfærer. Yes, you name it – It gives me a good cozy feeling! Interiør design, det er noe jeg fint kan sitte og prate om over en kaffe i lang tid med venninner. Ihvertfall hvis venninnen min har likedan interesse for interiør design! Det er SÅ gøy å gå i dybden av design, hva slags effekt det gir hos mennesker på det psykiske planet og hvordan det kan være med på å gjøre hverdagen litt finere og kulere, alhamdulillah.

    Jeg hadde egentlig tenkt meg ut i dag for jeg må innom postkontoret, og var så klar for det. Men når jeg våknet var det så innmari grått og overskyet at jeg mistet fort lysten til å dra til byen. I want the beautiful sun to shine upon me when im outside! ^^ Men, like greit, så da ble det heller en avslappende start på uken her, med en lat morgen, gitt.

    Her er noen want’ies on the wishlist om dagen! Det er jo så deilig at vi snart in sha Allah går mot vår tid nå i Norge. Selv om jeg har sommer rundt meg nå, er det fortsatt noe annet å være hjemme i sin egen by og sitt eget hus på norsk jord med deilig vår og smålig frisk bris rundt seg. Jeg tror at Zara Home dessverre ikke finnes i Norge enda, det er litt kjipt. Håper det kommer snart da, det hadde jeg likt iallefall! ♡ Tror det fortsatt går ann å bestille ting derifra online.

    Litt tilbake til det med interiør! Det er så innmari deilig med nye fluffy slipperser. Jeg så noen fine på Zara Home her nede, og nå angrer jeg litt på at jeg ikke kjøpte de, hehe. Men disse som jeg poster nå er også veldig fine! ♡ De dør knottene fra Zara Home, åh! De synes jeg kan være med på å piffe opp en gammel kommode to the next level innen geometrisk og gull design. Det var liksom akkurat passe mengde av det hvite designet sammen med det resterende gull designet. Og tro meg, jeg er utrolig kresen innen interiør design! For jeg er som regel alltid ute etter noe som er veldig meg, særegent, eller ting som ikke alle har og er unikt, eller noe som kan minne meg om noe spesielt. Jeg kan kjøpe noe, men så ta det med hjem og re – designe det ved å f.eks male, lakke over, eller bruke andre kreative metoder for å pynte ting så jeg får dem akkurat sånn jeg har forestilt meg i hodet mitt. I love to be artificial and develope! ♡

    God mandag, søstre! Kjærleik

    3