• FEELDIA EVENTS

    FEELDIA – Hijab Day 1

    God morgen finininger! ♡ Jeg har akkuratt drukket ferdig kaffe koppen min, og nytet hver slurk av den. Er skikkelig kaffe person jeg altså, spesielt om morgenen. Mmm, rykende god Nescafé Gold, ELSK! Føler jeg er litt sent ute med innlegget idag, dessverre. Har sovet litt lenge siden jeg var så sliten fra byturen i går. But no worries! Norge er jo noen timer bak Dubai uansett, klokkeslett messig. Idag er faktisk første dagen jeg synes det har blitt litt varmt her inne i leiligheten, for det har vært kaldt til nå. Ute også kjennes det nesten for varmt nå, føles ut som type 30 grader eller noe. Mange som liker det, men for meg er det akkurat på grensen.

    Idag er det tid for en selv disipline challenge, for det er nemlig Feeldia – Hijab Day, dere! ♡ Konseptet går simpelt ut på at man setter av dagen sin til oppgaven som utføres hvor enn man befinner seg i løpet av dagen. Om det så er på skolen, ute i det offentlige eller på arbeidsplassen etc, så bærer man hijab for å elske og tilbe Allaah azzawajal, in sha Allah. Håper noen av dere synes dette online eventet kan være en støttespiller og motivasjons faktor for å prøve å komme et steg nærmere Allaah azzawajal. Måtte Allaah SWT styrke oss mentalt og i hjertet hvor det føles GODT å bære hijab, ameen.

    Nå skal jeg fortsette dagen min, samle tankene litt og prøve å finne ut av hva mer jeg skal utforske nede i byen. Åhh, det var så fint å se solnedgangen ved stranda i går! Sola var så stor, rund med en skikkelig skarp orange/ gul farge som fanget folks blikk. Deilig følelse, alhamdulillah! ^^

    Have a BLESSED hijab day, in sha Allah ♡

    6