• VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    The army of satan – Episode 1

    Monday again! Åhh, denne helgen har jeg bare brukt all energi på å slappe av, rett og slett. Har fått handlet litt nye og forhåpentligvis freshe hår produkter! Fikk noen gode tips av hudpleie salongen jeg var på sist, så nå er snart tiden inne for å teste de ut, det blir spennende ^^ ♡ Så kommer jeg in sha Allah tilbake med litt mer info ang produktene og resultater etterhvert. Men dere… To something little different!

    Denne serien gitt, ja hva skal man si om den egentlig, hehe.. Jeg har sett den en del ganger, men jeg kan fortsette å se den så utrolig mange ganger og fortsatt får man klump i halsen. Mens man ser får man liksom noen slag ansiktet angående realiteten. Jeg tror denne serien kan være en uturn for mange der ute, for den er bare SÅ BRA! Den treffer meg alltid i hjertet, SubhanAllah.

    Derfor tenkte jeg at den vil jeg gjerne dele med dere, og jeg håper dere blir med på å se den sammen med meg, in sha Allah. Altså, å se hele serien litt og litt, sikter jeg til. For som sagt tidligere, alt jeg poster er først og fremst alltid en påminnelse til meg selv, før dere ♡ Alhamdulillah! Det jeg liker med episodene er at de er korte, dype og veldig reflekterende, ma shaa Allaah. Det er totalt 17 episoder/ parter, hvor hver video varer i ca 10 – 15 minutter. God hjerne trim for både sinn og hjertet i løpet av dagen!

    By the way, jeg tror de prater litt sånn innimellom om illuminati greier etc i disse videoene. Men helt ærlig, jeg personlig tror ikke helt på illuminati, fordi det er basert på spekulasjoner. Selv om mange ting innenfor det plutselig kan virke rasjonelt og agenda, så må ting ha Islamsk bevis. Det er rett og slett fordi jeg kun vil forholde meg in sha Allah til Quran og Hadits, og hva Lærde i Islam sier om ulike temaer. Pointet er bare, vær litt kritisk, og alltid gå tilbake til hva Ulamaa/ Lærde sier om ting hvis dere er usikre på noe, også på generell basis. Da kan dere bruke de sidene her f.eks https://feeldia.com/kilder/

    Jeg tror og mener at det er så sinnsykt viktig å bli kjent med hvem Satan virkelig er. At han er vår ERKEFIENDE! Det å innse at han HATER oss, og ønsker oss både vondt her i dunya og evig helvetet, det er så lett å glemme det fordi man drømmer seg konstant bort i denne glitrende dunyaen. Shaytan kommer ifra ordet «Shatan», som betyr uren og base. Noen tror han er/ var en engel, men nei han er en Jinn skapt av ild uten røyk. Det er så utrolig lett for han å LYVE, LURE OG BEDRA oss på alle mulige måter, SubhanAllah. Ofte legger vi mennesker ikke merke til det engang, fordi han alltid pynter på ting rett foran øynene og ørene våres.

    Jeg foretrekker alltid å kalle han for «Satan» istedet for «Shaytan». For jeg føler at når folk sier Shaytan, så blir det kanskje ikke tatt like seriøst nå til dags. Allaah SWT vet best! Men ordet «Satan» høres bare mer ekte og ille ut for min del, som vekker mine ører litt mer iallefall. Men det er nå meg da! Ulike ord treffer folk på ulike vis, I guess.

    Satan (Iblis) kan igrunn ikke gjøre annet enn å hviske til hjertene våres. For han har også et valg om å enten mislede folk og være syndefull, eller å adlyde Allaah SWT, men han velger å være ulydig pga sin nafs og arroganse. Fordi livet og dunya er ikke kun en test for bare oss mennesker, men også for Jinn. Så, det gjelder å være BEVISST og VÅKEN konstant, så han klarer å påvirke oss minst mulig, in sha Allah.

    Anyway, serien på helhetlig basis er kjempe lærerik og har mye nyttig kunnskap! Nå har jeg sett første episode, så håper jeg dere ønsker å bli med på å se resten, in sha Allah ♡ Try them, and you’ll be the judge!

    Hugs XOXO

    5