• BLESSINGS,  HVERDAG

    First.. a green smoothie

    As salaam aleykom og hei søteste dere ♡ Helgen har gått fort, vært fin og veldig spesiell for meg. Fått med meg stilige minner for å si det sånn. Håper dere har hatt det fint og!

    Jeg prøver å starte dagen min hver dag med en sunn og grønn smoothie. Føler at jeg er litt sunnere da, sånn innvendig og mentalt sett. Har på en måte klart å få det inn i hverdags rutinen min nå, så det er jo nice. Sometimes the little things matters, you know. For min del så er det viktig å ha rutiner i hverdagen. Og jeg tror det er super viktig å ha sunn mat og drikke inkludert med i rutinen, så kropp og hode henger med i svingene.

    Resten av dagen har gått til Dubai Marina etc. Det er så fint område, dere! Ønsket jeg heller hadde plassert meg der, men det er et dyrt område tror jeg. Er ikke så rart i heller, det er jo kjempe nære stranda hvor alle turistene ønsker å dra, nydelige utsikter, herlige restauranter like ved og fin shopping der. Sist gang jeg var der sto det noen søte damer der ute som delte ut gratis kuponger til hudpleie salongen deres. Hvem sier ikke ja takk til en gratis hudpleie time, hehe! Så jeg må virkelig få meg dit idag, in sha Allah. Det blir så deilig med litt egentid! Er så viktig det, altså ♡ Fortsatt god mandag, dere!

    Spa time girls… ♡

    Åååh, her er dem så innmari flinke altså! Med massasje, hudpleie, alt. LOVE.

    7