• FEELDIA EVENTS

    Upcoming: Feeldia – Hijab Day 1

    As salaam aleykom og vær hilset vakre søstre ♡ Jeg har lest, hørt og fått med meg lenge at det er flere søstre som har en indre kamp i seg selv når det kommer til bruk av hijab. Det er så mange der ute som faktisk virkelig ønsker å bruke hijab, og det skjønner jeg så godt for det er jo helt nydelig! Men av ulike årsaker og utfordringer i hverdagen kan dem bli mentalt hindret til å klare å ta steget. Og det motiverte meg til å prøve å gjøre en positiv forandring!

    Jeg synes det er veldig positivt og helt FANTASTISK med den éne World hijab dagen som er hvert år 1.februar og det er flere søstre som gleder seg og ser frem til den dagen ♡ Men jeg synes det er litt trist at konseptet i seg selv bare er én gang i året, for i mitt hjerte ønsket jeg at det kunne vært oftere. For ønsker man en virkelig forandring, så må handlinger skje ofte og jevnlig så det blir en del av den naturlige hverdagen, in sha Allah.

    Derfor har Feeldia valgt å utvikle konseptet Feeldia Events. Konseptet går ut på flere ulike online events, hvor man setter av dagen sin til oppgaven og utfordringen som utføres hvor enn man befinner seg i løpet av dagen. Om det så er på skolen, ute i det offentlige eller på arbeidsplassen etc. Avhenger jo helt av hva eventet går ut på. Forskjellige events vil in sha Allah skje 1-2 ganger i måneden.

    Bare for å klargjøre en ting, for dem som kanskje er litt i tvil. Feeldia Hijab Day og andre datoer for andre eventer er bare helt tilfeldige dager som jeg plukker ut for organisatoriske årsaker. De dagene har ikke noe spesiell status innen Islam, det er bare eventer som er ment for å være til støtte og som motivasjonsfaktorer. Nevner det bare om noen skulle være i tvil om det er bid’ah (nye innovasjoner) eller ikke. Det er ikke bid’ah med Feeldia sin praktisering av events, fordi de går ut på helt vanlige ting som (allerede) er en del av Islam, og ikke er noe nytt tilført til Islam. Heller er det en oppmuntring til å praktisere Islam! Dere kan lese mer om det her www.islamqa.com om dere er interessert i mer kunnskap rundt det, in sha Allah ♡

    Så la meg introdusere dere til Feeldia – Hijab Day! Akkurat Hijab Day er noe jeg in sha Allah vil prøve å få til én gang i måneden. Konseptet og eventet er vel litt mer rettet mot dem som ikke bærer hijab for fulltid. Men selvfølgelig, alle er velkomne til å bli med. Så challengeen går basically bare ut på at man ofrer og setter av den dagen til å bære hijab med intensjon om å elske og tilbe Allaah azzawajal, in sha Allah ♡ Så, I hope you beautiful ladies are in, og jeg håper dere noterer ned datoen 25. Februar 2020, så dere kan bli litt mentalt forberedt i forkant. Jeg håper at dette in sha Allah kan være til hjelp for noen der ute, så man kan få mer motivasjon og lyst til å bære hijab oftere ♡


    5