• NLP - GROWTH MINDSET

    Målsetting – Aim higher

    Åååh hallo og as salaam aleykom ♡ La oss snakke litt om målsetting idag! For det er faktisk et punkt som er veldig unikt og positivt for seg selv. Det er virkelig en fantastisk ting å praktisere i sin hverdag. Det er lett i grunn å bare sette seg mål her og der som kan virke betydelige der og da in the moment, og man kanskje er super hypet i 2-3 ukers tid… Plutselig! Så begynner sort of real life med gamle vaner og sirkler å treffe inn igjen. Yes da, happend to me a lot of times during life. Men det går an å endre på det, for mønstre kan man endre på og styre selv. Det kommer bare an på hvordan man ser ting rundt seg, og kreativitet har SÅ mye å si, ihvertfall for meg.

    Jeg har ofte tenkt at folk må, eller ihvertfall at jeg må sikte høyere i livet. Spesielt som en muslim i Norge, og ikke minst for å prøve å være den beste versjonen av meg selv for Allaah azzawajal sin skyld ♡ At jeg fortsetter å lære og vokse! Alltid, in sha Allah, for det er det som betyr noe! Da er det viktig med målsetting for å utvikle seg selv.

    Prøve så godt jeg kan å nå mine mål, gjøre de betydelige og verdifulle for meg selv, sette dem i praksis og realitet. Deretter testes man, og til slutt in sha Allah nå dem med et positivt resultat. Og det kan ta sin tid, men det er SÅ VERDT det når man til slutt får til hva enn man ønsker å oppnå! Den GODE følelsen! ♡ Cause either we are growing, og we are dying. For selv om andre kanskje ikke gjør det, må man alltid FORTSETTE å tro på seg selv.

    Det med å bli eller å være et journal menneske hvor man skriver ned sine ønsker, mål, resultat, hverdagslige gjøremål, eventuelle hindringer/ endringer og ressurser etc. Om det så er i en bok eller på telefonen er det uansett en smart egenskap og ressurs å ha med seg. Altså, hvor man har noe å holde seg fast til for å bli mer systematisk og organisert. Og ikke minst for å bli inspirert og motivert, for det er også en viktig del og drivkraft for å oppnå målet sitt. Om du ikke er en skrive og journal person enda, burde du virkelig teste det ut, for det kan være med på å snu livet ditt til en mer ryddig hverdag. Det kan være lettere da å oppnå målene sine, om du har det skriftlig med deg, in sha Allah ♡

    So,

    lets write it all down,

    aim higher,

    make the goals happend!

    In sha Allah

    4